Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2019. 11:28h.

El "conte de fades" del referèndum

"Hi havia una vegada un país on tothom es va deixar enganyar per un Govern i a sobre els votaven"

El periodista Jordi Mercader, durant en debat a TVE, ha ironitzat sobre les declaracions de diferents consellers durant el judici als polítics independentistes presos. "Tota la gent que diu que el judici és injust, si els absolen també serà injust, el judici, o aleshores serà molt just?", ha preguntat.

"En aquestes dues setmanes que portem del judici ja hem descobert que el referèndum el va organitzar la mà invisible del poble. No el va organitzar ningú. Era tan secret que no ho sabien ni els consellers. I ara volen portar a Rajoy i a Soraya perquè els hi volen preguntar qui va organitzar un referèndum que el Govern de la Generalitat no ho sap?", ha insistit.

"Que no és miraculós? i què no és bonic? i que no és una mentida monumental? i que la gent s'ho segueixi creient... jo ho trobo meravellós", ha assenyalat, a més d'augurar que "tot això serà explicat com un conte de fades. Hi havia una vegada un país on tothom es va deixar enganyar per un Govern i a sobre els votaven". "Això és 'estupendu'", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#11 Sharp, Tarragona, 26/02/2019 - 19:56

Dsicrepo del Sr. mercader. El refremdumn y toda su organizacion no es responsabilidad del pueblo soberano, es responsbilidad del Espiritu santo, pues en este evento se produjeron hechos milagrosos: Papeletas que nadie imprimió, censo que nadie tramitó, designaciones de miembros de mesas electorales que nadie escojio, ppersonas que fueron a centros

#10 Catalanofobia catalana, Barcelona, 26/02/2019 - 19:05

Al final será que el referéndum lo aceptó Rajoy, Soraya compró las urnas, Zoido las envió con los polines, Dastis llamó a las cancillerías internacionales, Ana Pastor proclamó la nueva legalidad y Catalá la rubricó. Y que se sepa que todo fue idea de Aznar.

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/02/2019 - 14:02

La de suc que aquests xicots dels cops de falç tan ufans i tan superbs son capaços de treure.ls´hi als seus avis florencis.

Es tremendu.

#8 Vlac, Barcelona, 26/02/2019 - 13:46

Las urnas las trajo el Capitán Trueno y las papeletas el Jabato.

#7 Pepón, Bcn, 26/02/2019 - 13:43

La propaganda es un instrumento muy poderoso. Son 40 años de propaganda nazionalcatalanista. El terreno estaba abonada para que se pudiera producir semejante esperpento. De hecho el mundo independentista no tiene criterio, solo repiten mantras.