Publicitat

La candidata del PSC revela que va néixer amb "una cardiopatia congènita"

El cor de Chacón

Chacón, durant el seu discurs

La candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, ha revelat que va néixer amb "una cardiopatia congènita". Durant el seu discurs després de ser proclamada cap de llista ha manifestat que "vaig néixer lluitant contra un cor defectuós, contra una cardiopatia congènita, com fan avui unes 100.000 persones a Espanya. Sense la sanitat pública jo no podria viure com una dona sana, que és el que em sentó".

Davant el consell nacional del PSC ha dit que "el valor de l'esforç i de l'obstinació el vaig aprendre de la meva àvia. Sóc la néta de la Severina, una portera del barri de Sants. Després que al 39 assassinessin el seu pare en una cuneta d’un poble de Burgos, va decidir venir a Barcelona a servir en una casa. I després, durant 38 anys va treballar més de 14 hores diàries a una porteria de Sants".

En aquest sentit, ha explicat que "ella sempre em deia que, en la vida, les coses costen. I que s’han d’aconseguir amb esforç. M'ho va ensenyar la meva àvia, però també ho vaig aprendre del tot mentre estudiava la carrera, treballant en uns grans magatzems. Van ser treballs eventuals, però amb aquesta experiència vaig comprendre la importància de guanyar les coses per una mateixa, i com d’important era la feina".

D'altra banda, sobre els seus viatges durant la seva etapa com a ministra de Defensa, Chacón ha apuntat que "no han estat viatges agradables. M'ha tocat anar a llocs complicats. He estat a la frontera entre el Líban i Israel, on una muralla de cascos blaus de 35 països, mil d'ells espanyols, són el parapet contra la guerra".

"M'ha tocat visitar unes quantes vegades la Banya d'Àfrica i Uganda, per ocupar-me de Somàlia, un país devastat, un Estat fallit que viu una guerra des de fa dècades, de la qual s’aprofiten fanàtics i criminals. També he hagut de visitar el Txad, Haití, l’Afganistan... L’Afganistan és, de fet, el país que més vegades he visitat en la meva vida: 15 cops", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#18 OOHHH!!!... pobreta, BCN, 19/09/2011 - 13:51

Doncs res, ara l'haurem de votar tots com a la De Madre... es que ja arriben de ser de desgraciats els sociates, mira que els ha arribat a tractar malament la vida, el PP i CIU.

#17 Joan, Barcelona, 19/09/2011 - 08:48

La sucursal del PSOE a Catalunya torna als millors moments del "cuento" de la llàgrima com va fer amb la Sra. De Madre

#14 Enric_J_M, Bcn, 18/09/2011 - 09:38

I li han deixat fer la "mili"? Jo pensava que aixo era com tenir els peus plans...

#14.1 Pere, BCN, 18/09/2011 - 20:18

Per l'amor per la SEVA patria i la defensa de una grande i libre, li va permetre que ña pogués fer.

#12 Santiago, Mataró, 18/09/2011 - 08:01

En Cataluña es fácil ser catalán y el oficialismo local y autonóico, te abrirá las puertas a todo. Contrariamente y es lo que esta intolerante no ve, lo difícil es sentirse español en Cataluña y si lo exteriorizas mucho a parte de llamarte facha, el oficialmismo te cierra todas las puerta

#12.2 si home, si..., BCN, 19/09/2011 - 13:55

Passa't per qualsevol de les dues terraces de la plaça Maragall quan juga la Roja... allà et trobaràs a gust entre quillos, garrulos i analfabets varios inflats de cervesa, sense afaitar i samarreta suada... tots cridant amb un castellà "perfecte" crits patriòtics que els sento desde casa.

#11 carracuca, barcelona ESPAÑA, 18/09/2011 - 00:43

uy, uy, uy...carmencita, igual que tu jefe "joséluis" con el mismo discurso recurrente, eso del fusilamiento del abuelo y demás historietas, me has enternecido. ¿Y eso de trabajar 14 horas te crees que has sido la única?. En tu despedida, grita fuerte: "Capitán, mande firmes, VIVA ESPAÑA!!!