Publicitat

El candidat d'Unió recorre totes les comarques de Catalunya

El correcamins

Gambús, en una imatge d'arxiu

El candidat d'Unió, Francesc Gambús, ha complert el seu compromís de campanya de visitar totes les comarques de Catalunya. En la seva visita a Sant Feliu de Guíxols ha explicat que ha fet més de 10.600 quilòmetres, que ha visitat 80 localitats i que ha fet més de 130 actes "per conèixer els problemes del territori i per assumir el compromís de defensar a Brussel·les les solucions".
 
Acompanyat per la candidata i regidora del municipi, Pilar Giró, Francesc Gambús ha visitat el monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols, s’ha reunit amb representants del sector turístic, ha visitat la Fira del municipi i Museu de les joguines, i ha mantingut un dinar de treball amb empresàries de la comarca.
 
Gambús ha dit que "he complert el compromís personal de visitar totes les comarques de Catalunya amb l'objectiu de percebre de primera mà les problemàtiques que existeixen als territoris i amb el compromís de defensar a Brussel·les els seus interessos per intentar solucionar les seves dificultats. Tenim molta feina a fer, però crec que això és el que m'il·lusiona més: treballar per al territori, per als catalans i per a les catalanes, per una Europa millor amb una Catalunya millor".
 
"Han estat més de 10.600 km fets, a una mitjana d’uns 290 quilòmetres diaris, 136 hores de cotxe (l’equivalent a gairebé sis dies), 80 poblacions visitades i més de 130 actes realitzats", ha afegit. "A partir del 25 de maig, continuarem recorrent el territori i apropant aquella Europa que sembla llunyana, però que és més propera que mai als nostres pobles i ciutats", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, bcn, 25/05/2014 - 12:45

"¿Qué interés tendría, pues, separarse de España y de la UE para acabar relegados a un club de inferior división [la EFTA, como propone ERC, o en su defecto, el EEE] en el que además sus socios son meros socios pasivos, que deben por tanto obedecer a los del club al que antes pertenecías?"

#3 Nortbert Jan, El Garrell, 23/05/2014 - 23:25

Ja pot dir tot el que vulgui, que aquest senyor acabarà votant al cantó de la gent de VOX...

#2 BEJOTA, bcn, 23/05/2014 - 20:10

Debate soberanista

Fainé confía en el «seny» y el diálogo para buscar un gran acuerdo para Cataluña

El presidente de Caixabank sostiene que «no se pueden adoptar posturas simples», sino que se tiene que analizar «toda la complejidad del tema»

#1 nova unió, barcelona, 23/05/2014 - 19:52

Quina regió t'agradat més? Que maco es viatja i no pagar, al contrari cobrant? Eh noi. I vostè ens ha de defensar els nostres interessos i un M, vostè sr. Paco Gambús es igual que sr Duran viviu acosta del poble català