Política · 13 de Gener de 2022. 11:27h.

El culpable de la Meridiana

L’exconseller d’Interior responsabilitza dels talls un director general

El culpable de la Meridiana

Jordi Jardí

El líder d’Units i exconseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha deixat clar en una roda de premsa aquest matí que el màxim responsable dels talls de trànsit a la Meridiana és el director general d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior, Jordi Jardí. Jardí, exalcalde de Tivissa (Ribera d’Ebre) és mosso en excedència.

Espadaler ha explicat que estan revisant totes “les actes que s’han aixecat” per autoritzar les manifestaciones independentistes que es perllonguen des de fa dos anys i que tant “els informes de la Guardia Urbana” de Barcelona com “dels Mossos d’Esquadra” posen de manifest el perjudici per als veïns però que, per una decisió política, “queden en un calaix”.

“L’Ajuntament no té més alternativa que sigui la Guardia Urbana la que gestioni el trànsit” i ha lamentat “la inacció continuada del Govern de la Generalitat” que “perjudica els veïns”. “Jo mateix -ha recordat- visc a Vic i sóc usuari de la Meridiana”.

“És una responsabilitat de la direcció general d’Administració de Seguretat”, ha reiterat i ha afirmat que, quan passi tot, caldrà “s’hauran d’assumir responsabilitats”. Espadaler no ha descartat tampoc que aquesta actuació pugui ser delicte.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Marti , Palafrugell, 14/01/2022 - 13:59


Nos prometieron el "govern dels millors" y hemos acabado en el "govern dels idiotes".

#15 Sergi , Bcn , 13/01/2022 - 23:40

Esperando que los indepes monten una manifestación en su calle. Durante 2 años!!

#14 JOSEP , VOLEN LA MERIDIANA NETA , 13/01/2022 - 20:46

Yo soy un ignorante SI , No podre entender que la Generalitat y el Ajuntament de Barcelona los dos MANDEN A SUS POLICIAS ..Mossos de Escuadra y la Guardia Urbana a tirar a UNA FAMILIA VULNERABLE A LA CALLE a mujeres hijos abuelas SIN PIEDAD NI ESCRUPULOS . Y no los mandan a Sacar estos de LA MERIDIANA , no lo entiendo RARO

#13 Jose, Barna, 13/01/2022 - 18:14

Seguramente este tío ni vive ni pisa Barcelona para nada lo mismo le da 8 que 80, muy lamentable.
Luego lloran todos porque sube VOX

#12 Coque, El Centro de Tabarnia, 13/01/2022 - 15:07

Iran pasandose la culpa de uno a otro y al final seguro que el responsable sera el conserje de la finca sita en avenida meridiana nº 334