Publicitat

Antonio Baños és el nou portaveu de Súmate

El cupaire bo

Antonio Baños

L'exdiputat de la CUP i periodista, Antonio Baños, s'ha incorporat a l'equip de comunicació de Súmate com a portaveu de l'entitat i s'encarregarà de “la coordinació i difusió de les noves campanyes” de l'organització independentista, així com “de la representació comunicativa de l'entitat”, segons ha informat Súmate a través d'un comunicat.

Baños va renunciar al seu acta de diputat a principis del 2016, arran que la CUP decidís votar en contra de la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat. L'exdiputat cupaire va enviar una carta a la militància per explicar que era “incapaç de defensar la postura adoptada majoritàriament” en el Consell Polític de la formació i que el 'no' dels anticapitalistes discrepava “amb les idees i objectius pels quals vaig decidir presentar-me com a candidat a les eleccions del passat 27S”.

A partir d'ara, Baños serà el responsable de la interlocució de Súmate amb partits, institucions i altres entitats independentistes”, una tasca que realitzarà juntament amb la presidenta de Súmate, Montse Sánchez i la resta de membres de la Junta. L'entitat considera que “estem encarant els moments finals i decisius d'un llarg procés polític”, per la qual cosa demana “fer un esforç extraordinari” perquè “arribi a bon port”.

“És important ampliar la base de socis de cara a tenir una presència més efectiva al territori i ampliar també les nostres complicitats amb les institucions i entitats del país”, manifesta en un comunicat, on reconeix que “hem d'ampliar i millorar el nostre discurs per arribar als joves que veuen com, després de deu anys de crisis, l'Estat espanyol només els ofereix el tristíssim espectacle de la corrupció generalitzada i la desprotecció dels seus dret personals i laborals”.

També es marquen com a objectiu “arribar a famílies que pateixen la baixa qualitat dels serveis bàsics”. En aquest sentit, Súmate assenyala la importància d'explicar amb “claredat” als pensionistes que “no només una República catalana els garantirà les pensions, sinó que és amb l'Estat espanyol que el sistema de pensions es veu en perill”.

“Votar no és cap delicte” i “decidir sobre el teu futur no és il·legal”, afirma l'entitat, alhora que diu que “la democràcia no pot ser detinguda per uns jutges al servei d'un Estat demofòbic”. “Hem de deixar clar que als barris ningú tem les urnes”, rebla Súmate.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#14 Cap gros, Palamos, 07/05/2017 - 08:09

Aquesta esquerra xuli piji progre que cau de quatre potes en el discurs nacionalista cumbaya tret de l auca del sr esteve....aquest, el nuet tontet, el herrera, la camats, la colacao.....en el fons sou uns burguessets catalanets .

#13 Casper, Bcn, 05/05/2017 - 10:34

Baños deja de hacer el bobo y ven con tu mamá España, anda simpático. Estudia política y date cuenta que los Países no roban sino que redistribuyen la riqueza, con más o menos acierto y que ninguna constitución en el mundo occidental reconoce el derecho de secesión de parte su territorio.

#12 Pere, Sant Boi, 05/05/2017 - 09:46

M'encanta veure el contract entre Sumate i els espanyolistes. Els primers donen arguments els altres canten conignes de nen de 3 anys tipus no os engañan cataluña es españa o yo soy español español.

#12.1 Casper, Bcn, 05/05/2017 - 10:37

Pere eres un español de esta Hispania insertada en la Península Ibérica desde tiempos inmemoriales, solo que con la lengua occitana que es lo que te diferencia a ti de un leonés o a un leonés de ti nada más. Ven con tu mamá que es España.

#12.2 Pere, Sant Boi, 05/05/2017 - 10:42

Casper: Amén, arriba españa, yo soy españñol, no nos engañan cataluña es españa, españa una y no 51 hahahhaha

#11 Jaume, Barcelona, 05/05/2017 - 08:13

Jo crec que Sumate fa una gran feina. Els espanyolistres tracten els catalans amb origens castellans o andalusos com si fossin colons. Tenen un plantejament totalment etnicista i obertament xenòfob. En canvi l'independentisme molt majoritàriament ha estat cultural i no ètnic.

#11.1 Javier, girona, 05/05/2017 - 09:37

Es la tonteria mas gorda que he escuchado, es como si la alemania nazista dijera que los aliados discriminaban a los judios, cuando eran ellos los que los enviaban a los campos de concentracion jajaja...

#11.2 Javier, girona, 05/05/2017 - 09:42

A mi las unicas personas que me han llamado "colono" son las que piensan igual que tu, las que tienen tu misma ideologia, la que implantó Jordi Pujol en la sociedad, cuando reclamas tus derechos sale la xenofobia que tienen dentro.

#11.3 Jaume, Barcelona, 05/05/2017 - 10:44

En efecte Javier, seguint el teu exemple, els espanyolistes eren els aliats de Hitler, i els catalanistes els aliats de UK-USA-França. molt bon exemple, l'espanyolisme sempre ha estat al costat dels feixismes europeus.

#11.4 Javier, girona, 05/05/2017 - 23:37

¿Que tienen que ver los constitucionalistas con Franco durante la 2ª guerra mundial? Aquí los unicos fascistas sois vosotros, no en el pasado sinó ahora, que no respetais a la 1/2 de la poblacion de catalunya, llevais 35 años en el poder y ademas quereis saltaros las leyes.

#11.5 Jaume, Barcelona, 06/05/2017 - 14:06

no t'enteres de la missa la meitat: 1) la constitució del 78 recull els dos objectius bàsics de Franco, monarquia i exèrcit com a garant de la integritat territorial. 2) el catalanisme sempre ha estat democràtic i modernitzador, al contrari de l'espanyolisme que sempre ha estat antidemocràtic (Espartero, Primo de Rivera, Franco, Fraga...)

#11.6 Javier, girona, 07/05/2017 - 00:33

Es que dices muchas idioteces, todo son prejuicios, es como hablar con un robot, que le han puesto un programa y de ahí no sale: Nacionalistas catalanes, buenos. No nacionalistas catalanes y ademas españoles, malos. Y de ahí no sales.

#10 h22, a, 04/05/2017 - 22:39

Claro que si. El chico necesita un cargo, asi podrán enchufarlo en todas las tertulias para dar la brasa.

#10.1 Jaume, Barcelona, 05/05/2017 - 09:45

Qui necessita càrrecs son Levy, Arrimadas, Garcia Albiol. Viuen de la ràbia contra Catalunya, en un país normal no tindrien res a pelar. Som-hi tot junts yo soy español, español, español...