Publicitat
Política · 18 de Juny de 2021. 18:31h.

El declivi de Rahola

De columnista de La Vanguardia a participar en un acte intern de Junts Vegueria Comarques Barcelona

El declivi de Rahola

La periodista i escriptora Pilar Rahola va participar aquest dijous en unes trobades virtuals que organitza Junts per Catalunya a la Vegueria Comarques de Barcelona a través de zoom amb el nom de "Connectem-nos". 

"Nova sessió del Connectem-nos de la Vegueria Comarques Barcelona. Avui, escoltant i compartint inquietuds, visions del país... amb la Pilar Rahola, a qui agraïm que hagi acceptat la nostra invitació", va manifestar la formació des del seu compte de Twitter un cop acabada.

Alguns dels que es van connectar a la xerrada que va oferir Rahola -ella mateixa va difondre el cartell de l'acte per les xarxes socials- han donat detalls del seu contingut a través del seu compte de Twitter. El president de la Cambra de Comerç a L'Hospitalet, Jordi Monrós, ha agrait a la periodista la seva participació perquè "la teva visió sobre el procés independentista és molt valuosa i cal escoltar-la".

La candidata de Junts Montserrat Caupena ha afegit a través del seu compte de Twitter que Pilar Rahola va donar "respostes, clares i esperançadores". "Amb un país amb aquesta gent només podem anar endavant", ha sentenciat.

Junts per Catalunya a la Vegueria Comarques de Barcelona també ha fet altres sessions amb el vicepresident Jordi Puigneró, l'exconseller Lluís Puig, els advocats de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye i Jaume Alonso-Cuevillas; la periodista Beatriz Talegón i el sociòleg Salvador Cardús.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Josep Massague, Barcelona, 20/06/2021 - 22:52

¿Que us semblen aquestes dues imatges de na Pilarin Rahola. Podriem muntar-nos el joc de les tres, deu o vintiquatre diferencies. Be, jo em quedo amb la primera y mes grossa: El volum de la rossa cabellera de na Pilarin. En una de les fotografies, es un cardat per lluir de cara al public. L'altre es la captura de una connexió a casa seva.

#11 BEJOTA, bcn, 19/06/2021 - 13:05

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA , FERRUSOLA , FORCADELL , DE GISPERT , PONSATI , BORRÁS Y DEMÁS EJEMPLARES DEL MATRIARCADO, CAUSA DE FRUSTRACION Y VIOLENCIA.

#10 Galba, Barcelona, 19/06/2021 - 10:32

La Rahola es destapa? No si us plau!

#9 C, Vilassar de Mar, 19/06/2021 - 09:53

Se han montado una religión.

#8 motxo, Girona, 19/06/2021 - 09:06

Eso de la Vegueries solo sirve para colocar a afines al régimen sin dar un palo al agua.