Publicitat
Política · 6 de Març de 2018. 21:23h.

El dejuni de l'ANC insta els diputats independentistes a participar-hi

"Fins que no arribin a un acord per governar, que no mengin, que facin dejuni"

El dejuni de l'ANC insta els diputats independentistes a participar-hi

Membres del dejuni

Els participants al "Dejuni per la llibertat dels presos polítics i dels exiliats" que es fa a Montserrat han demanat als 70 diputats independentistes que "fins que no arribin a un acord per governar, que no mengin, que facin dejuni". El Dejuni de Montserrat insta als parlamentaris participar en la seva acció, que pretén denunciar la "situació de veritables ostatges de l'Estat espanyol" i perquè consideren que aquesta situació "no es pot normalitzar".

L'acte en el qual es va iniciar el dejuni al Santuari el passat dilluns el va protagonitzar l'activista veterà de Pallassos sense Fronteres i regidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona que ha estat imputat per haver-se posat el nas vermell de pallasso en un escorcoll de la Guàrdia Civil a dependències de la Generalitat. Pesarrodona va recordar que havia utilitzat el nas de clown fins i tot per aconseguir que soldats de l'exèrcit croat el deixessin entrar a Sarajevo l'any 1992, durant la cruenta guerra de Bòsnia.

portadaanc.jpg
Pesarrodona també va defensar els efectes terapèutics del nas de pallasso davant situacions tenses. "Tu te'l poses i tothom comença a riure i es destensa. I riure és de les coses més sanes que hi ha" va afegir. De fet, Pesarrodona va suggerir incorporar el característic nas de pallasso a les sessions dels grups parlamentaris independentistes que negocien l'acord d'investidura per constituir un govern. 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 Solidario, Barcelona, 08/03/2018 - 11:24

Yo creo que es la mejor medida para presionar. Todos los indepes deberían empezar una huelga de hambre indefinida, y ni tan solo beber agua. Eso resulta más efectivo que tanto lacito, tanca cacerolada y tanta movilización callejera. Venga chicos/as, animaros...

#12 Amable petición, El Masnou, 08/03/2018 - 08:24

Si en verdad quereis pasar a la historia como "herois catalans" debéis hacerla indefinida y hasta el final.

#11 Mercè, Barcelona, 07/03/2018 - 19:22

Quina vergonya!!! Si voleu fer un favor, vaga indefinida, eterna... Així si q passereu a la història, com aquella secta americana que es van suïcidar en massa. Us podeu posar tots el nas de pallasso i així us anireu d’aquest món rient.

#10 Uno para todos....., Can gana, 07/03/2018 - 18:00

Ei parlamentaris catalans del procès...uns demano que en nom de la victoría final sobre l'enemic opressor feu vaga de fam indefinida com nosaltres, ho sentiu amics?.---- què diu que?,. osti quin vent que fot, tu, no se sent res.

#9 a quien corresponda, Barcelona, 07/03/2018 - 16:22

Gracias a gestos como el Santuario de Montserrat, la iglesia y párroco de Calella, el obispo de Solsona, etc, etc... a partir de ahora os va a poner la cruz en la declaración "rita la cantaora".