Publicitat
Política · 8 de Març de 2014. 20:01h.

El descartat de les primàries del PSC demana la dimissió de Navarro

Jaume Collboni és el que obté més avals i Jordi Martí el que menys

El descartat de les primàries del PSC demana la dimissió de Navarro

Dels sis precandidats, només Manel Fernández no ha passat el tall

Manel Fernández, l’únic precandidat a les primàries del PSC que s’ha quedat fora, ha denunciat "irregularitats" després de conèixer els resultats i ha explicat que estudia impugnar judicialment el procés i ha demanat al líder del partit, Pere Navarro, que "presenti la seva dimissió abans que el PSC desaparegui, si és que realment estima al partit".

Fernández, en un comunicat, ha criticat que l'Autoritat Electoral no li ha facilitat "cap tipus d'informació sobre els motius de l'anul·lació d'avals".  El militant socialista ha assegurat desconèixer "la metodologia, el nom de les persones que han participat en el procés i les causes concretes de l'anul·lació de cada aval".

Per aquesta raó, i davant dels "antecedents d'irregularitats apuntats en el procés de les primàries europees", ha conclòs que el PSC no està preparat per a una autèntica regeneració democràtica interna.

La presidenta de l'Autoritat Electoral de les Primàries Obertes del PSC per elegir l'alcaldable socialista per Barcelona, Carme San Miguel, ha proclamat aquest dissabte les cinc candidatures que han superat el procés de validació d'avals i concorreran a les primàries.

Es tracta de Jaume Collboni, que, en concret, ha presentat 195 avals vàlids, Laia Bonet, 190; Carmen Andrés, 193; Rocío Martínez-Sampere, 166; i Jordi Martí, 163.

La campanya de les primàries comença aquest dilluns i les votacions per escollir el candidat del partit a l'alcaldia de Barcelona -comicis que se celebraran al maig de 20015- es duran a terme el 29 de març en primera volta i el 5 d'abril a segona.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#8 Protágoras, bcn, 09/03/2014 - 11:32

Menos noticias sobre la futura quinta fuerza política de Cataluña y más presencia de la que será la tercera.
Un poco de pluralidad sr Rius.

#3 Fèlix, Badalona, 08/03/2014 - 22:11

Quina legislatura més llarga ... No sé si en Trias esgotarà el termini fins el 20015. No hi ha cap mena d'elecció abans del vint-mil quinze??? Jo no aniré a votar.

#3.1 JAJAJA, Barna, 10/03/2014 - 18:51

No t'esperem jajajaj

#2 Jupel, Sant Feliu, 08/03/2014 - 22:07

Ja en la primera frase m'ha començat a baixar la pressió i m'ha agafat com un cansament i una depressió i un son profund. Primàries del P...uahhhhhhh

#1 julajop, barna, 08/03/2014 - 21:34

Aquest Fermandez està com un llum. Junqueres no vols fitxar un altre del PSC?