Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2012. 12:24h.

El descrèdit de la política

Insultar els diputats ha esdevingut habitual

El ple del Parlament sobre el pacte fiscal va aplegar molts pocs ciutadans per protestar contra les retallades a diferència d'altres ocasions. En aquesta cas només una desena de persones -i només a la sessió de tarda- que van llançar consignes contra tots els diputats que entraven a l'hemicicle independentment del grup parlamentari al qual pertanyien, com mostren les imatges.

Els congregats també van cridar contra els incendis -"el foc és culpa vostre"- en al·lusió a una roda de premsa celebrada el passat febrer on alertaven que aquest estiu podia ser "com el del 94", alhora que criticaven les retallades del Govern que afectaven el cos.

"En els propers anys la qualitat del servei de bombers baixarà, igual que baixa el de la Sanitat", van deixar clar, a més de denunciar que només "hi ha un terç dels recursos da fa dos anys. "Intentarem garantir la seguretat de les persones, però no podem garantir la protecció del medi natural", alertaven. El president de la Generalitat, Artur Mas, també va ser rebut amb crits de "pocavergonya".


Un home amb un micro escridassa els polítics
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 angelito, barcelona, 26/07/2012 - 22:20

- Esto no puede ser. El pueblo nos ha perdido el respeto a los políticos.
- Pues anda que viceversa...!

#1 Kropotkin, Vic, 26/07/2012 - 18:36

El Parlament catalanista se ha cubierto de gloria. Ya todo el mundo sabe quienes sois y lo que haceis en vez de representar al pueblode Cataluña.