Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2012. 12:37h.

El desembarcament del PP

Membres del Govern espanyol i dirigents del partit s'han volcat en la campanya de Sánchez-Camacho

El desembarcament del PP

Rajoy, amb Sánchez-Camacho, en un acte a Barcelona

La decisió del president de la Generalitat, Artur Mas, de convocar eleccions i anunciar que en la pròxima legislatura vol convocar un referèndum d'autodeterminació ha provocat que tant els membres del Govern espanyol com dirigents del PP hagin desembarcat a Catalunya durant les dues setmanes de campanya -les eleccions al Parlament se celebren aquest diumenge 25 de novembre- per donar suport a la presidenta i candidata del PPC a la presidència, Alícia Sánchez-Camacho.

El president de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, ha intervingut en 4 mítings, un en cada circumscripció, durant aquests 15 dies. Per la seva part, la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría també ha participat en un acte de campanya juntament amb Alícia Sánchez-Camacho i l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, en aquest municipi.

Diferents ministres també han passat per Catalunya durant aquesta campanya. El de Justícia, Alberto Ruíz Gallardón, va visitar amb el cap de llista del PPC per Girona, Enric Millo, les obres del Museu Isaac Albéniz de Camprodon. La ministra de Foment, Ana Pastor, va intervenir en una conferència amb representants empresarials a Lloret.

També ha trepitjat terres catalanes el titular d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, que va visitar les obres del canal Segarra-Garrigues, va participar en un míting a Roses i va visitar Reus i Riudoms. D'altra banda, el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, va participar en la campanya electoral a Lleida i va fer una visita a Sant Cugat.

Els altres dos membres que han visitat Catalunya durant la campanya electoral han estat el ministre d’Afers Exteriors, José Manuel García Margallo, que va estar a Cerdanyola del Vallès i el d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, que va participar en un acte amb el Gremi d'Hotelers de Barcelona.

Finalment, diferents dirigents del PP han passat per Catalunya durant aquests 15 dies. Entre ells hi ha la secretària general del partit, María Dolores Cospedal -que ha fet fins a 4 visites-; el vicesecretari general d'Estudis i Programes, Esteban González Pons; el d'Organització, Carlos Floriano; el de Política Autonòmica i Local del Partit Popular, Javier Arenas; el president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo i l'exalcaldessa de Madrid, Esperanza Aguirre.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat