Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2019. 13:22h.

El dia D de l'independentisme

El judici del procés començarà el 12 de febrer

El dia D de l'independentisme

El judici contra el Procés arrencarà el 12 de febrer. El Tribunal Suprem ha confirmat aquest divendres la data en què arrencarà la darrera fase del procediment judicial contra 12 líders sobiranistes, nou d'ells en presó preventiva des de fa mesos acusats de rebel·lió. Els altres tres, de malversació de fons públics per l'organització del referèndum.

El anuncio se ha producido el mismo día que los nueve líderes independentistas son trasladados a cárceles de Madrid. El tribunal ha querido que los encarcelados tengan unos días para habituarse a las nuevas condiciones, con una fecha fijada para preparar la defensa con un cierto margen, de once días.

Les defenses d'Oriol Junqueras, Raül Romeva i Jordi Cuixart havien demanat al Suprem que el judici no comencés de forma tan precipitada la setmana que ve perquè causaria "indefensió". Andreu van den Eynde, lletrat de Junqueras i Romeva, havia demanat en concret tres setmanes.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Suriguera, Mataro, 01/02/2019 - 15:05

La data em sembla molt adient i oportuna tot rememorant aquell "espiritu del 12 de febrero de l'Arias Navarro", amb aquell aquesta genteta no s'hagues atrevit ni a obrir la boca, m'hagues agradat veure la banda del pastisser-boig en aquella epoca, s'haguessin amagat o fugit com ha fet el pocavergonya de Waterloo que li paguem l'estada de luxe

#3.1 Veciana, Barcelona, 01/02/2019 - 15:50

En aquella època aquesta gent feia excursions amb l´OJE a Montserrat,bé,les noies a la Sección Femenina.

#2 Tabarnés puro, Barcino, 01/02/2019 - 13:54

Yo lo hubiese iniciado el 23-F, por lo de las efemérides entre sucesos análogos.

#1 Lauridsen, Barcelona, 01/02/2019 - 13:47

Espero impaciente que todo el peso de la justicia recaiga sobre los que VIOLARON las leyes de convivencia!! Ni oblit ni perdó !!!