Publicitat
Política · 15 de Juny de 2011. 10:15h.

El dia sense corbata

L'exministre de Treball arriba amb camisa al Parlament

L'exministre de Treball i diputat del PSC al Parlament, Celestino Corbacho, ha estat escridassat per la multitud d'indignats que s'han concentrat a les afores del Parc de la Ciutadella. Corbacho, amb camisa i sense corbata, ha accedit al recinte per la porta principal del carrer Pujades.

Altres diputats com ara Joan Ferran, Ernest Maragall o Enric Millo han volgut accedir al Parlament per la mateixa porta que l'exministre, això ha provocat un allau d'insults per part dels indignats i que les forces policials hagin tingut que custodiar la seva entrada. Cada diputat era acompanyat com a mínim de 6 agents dels Mossos d'Esquadra per evitar incidents a la seva entrada al Parc.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Bacus, Sort, 15/06/2011 - 22:16

Nosaltres ja fa dies que celebrem el dia sense pantalons i sense cartera.

#2 Solenou, Barcelona, 15/06/2011 - 15:55

Totalment Pauet! els gossos sempre ho son amb cobarta o sense! Aquest quan era ministre (quina vergonya tenir un paio sense el batxillerat de ministre) feia el gallito i ara com un gos falder i amb cara d'acollonit entrant per la porta del darrera! on es la valentia Corbacho? Torna al teu pais!!!

#1 Pauet, BCN, 15/06/2011 - 12:45

Es pensaria que anant com un "descamisado" passaria com un "col·lega",...però Corbi, si ets un gos llepaculs del sistema. Ets un vulgar sicari colonial, ves a llepar-li els dallonses al Rubalcaba.