Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2022. 18:48h.

El dictamen sobre Juvillà no va ser signat per cap lletrat del Parlament

Jaume Alonso-Cuevillas: "Amb més temps he redactat coses millors"

El dictamen sobre Juvillà no va ser signat per cap lletrat del Parlament

El dictamen presentat pels grups independentistes el passat dimecres a la comissió de l'estatut del diputat del Parlament, que pretenia defensar l'escó de Pau Juvillà sempre que no es posés en risc cap funcionari, no va ser signat per cap lletrat ni cap membre de la comissió.

El diputat del PSC David Pérez va exposar aquest fet durant la mateixa comissió. "Jo no vull entrar en el contingut de la resolució, una resolució feble des del punt de vista jurídic. En les paraules del president ha quedat clar, aquesta resolució l'han fet ERC, JxCat i la Cup. No hi ha cap signatura de cap lletrat ni hi ha cap firma de cap altre jurista d'aquesta comissió parlamentària", va manifestar.

Per la seva banda, el diputat de Junts per Catalunya al Parlament Jaume Alonso-Cuevillas va reafirmar que "ha estat efectuada per tres grups parlamentaris". "Podria ser un dictamen molt més ben elaborat, però hem intentat poder reunió la comissió amb la màxima brevetat possible", va justificar. "Segurament, amb més temps he redactat coses, per la part que em toca, que són millors", va afegir en la seva intervenció.

Tanmateix, aquest dijous es va conèixer que ni l'elaboració del dictamen ni la posterior aprovació al ple van servir, ja que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, va donar de baixa al ja ex diputat de la CUP Pau Juvillà com a membre del Parlament el passat 28 de gener, el dia que ho va requerir la Junta Electoral, segons recull la web de la cambra catalana.

75719-88944-aaa.jpg

Durant el ple d'aquest mateix dijous, Borràs no va deixar clar si Juvillà encara era diputat. La presidenta del Parlament tan sols va informar que no havia acceptat la delegació del vot de l'exsecretari tercer de la Mesa perquè la votació "no quedi contaminada per un conflicte d'interessos".

Aquest divendres, Jaume Alonso-Cuevillas ha sortit en defensa de Borràs i ha acusat la CUP de voler enviar la presidenta del Parlament "a la paperera del Codi Penal" amb la proposta de vot delegat. També ha dit que els anticapitalistes volien forçar-la a incórrer a la desobediència o prevaricació.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 04/02/2022 - 21:28

Com ha de ser de gros el nyap que ha parit el magin del nostre Torrebruno perque algu com ell hagi de reconeixer.ho en public. No es gaire aficionat a arrimar el hombro pero quan s´hi posa sus actuaciones son de cortar orejas, rabos y lo que se tercie

Nunca deja indiferente al respetable

Els berlanguistes com jo estareu encantats.

#3 Marc de Vich, Vich, 04/02/2022 - 20:01

El Jaime, españolista hasta la médula,tiene demasiados problemas en casa,y necesita financiación, y para eso están los lazis,claro con nuestra pasta, y son tan cortos, que ni se miran el producto, ni el de su fecha de caducidad. Como los niños lo quiero ya, y en ese ya, no saben ni lo que compran, lo que da el dinero de todos, y hay quien lo duda

#2 Alien, Saturn, 04/02/2022 - 19:56

Al final aconseguiran un clamor popular per a suprimir aquest parlament. No entenc que hàgim de continuar pagant impostos tan elevats per a seguir mantenint tota aquesta colla d'aprofitats i impresentables.

#1 OtgerCataló, BCN, 04/02/2022 - 19:02

Ostras !!!!