Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2011. 20:56h.

"El dinar de Lleida s'ha exagerat molt"

Serra diu que "Armada era una persona llesta que va voler aprofitar la situació"

"El dinar de Lleida s'ha exagerat molt"

Narcís Serra, en una foto d'arxiu

L'exministre de Defensa, Narcís Serra, ha assegurat que "el dinar de Lleida crec que s'ha exagerat molt pel que va passar després amb Alfonso Armada". En aquella reunió, abans de l'intent de cop d'estat del 23 de febrer del 1981, hi van participar Antoni Siurana, Joan Reventós, Enrique Mújica i el mateix general Armada.

En declaracions a Manel Fuentes a El matí de Catalunya Ràdio, Serra ha assegurat que "el que és evident és que Alfonso Armada era una persona llesta que va voler aprofitar la situació... jo no crec que estigués, així com Milan del Bosch, que va voler reunir capitans generals uns mesos abans. Això sí que ho veig molt clar".

"Jo cre que Armada va pensar que 'tinc una ocasió de ser un com un pont entre colpistes i el d'allò' i passar a ser 'jo el que mani'. Però no crec que estigués en l'origen" del 23-F, ha afegit Serra.

El 23 F crec que van sumar-se vàries coses que no tenien un origen comú.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 que consti, Botarell, 25/02/2011 - 09:37

moncho, que et pica el carnet: Companys va ser ministre de marina a la II República, un règim democràtic. Aquí hi ha la diferència.

#9 ramon, barcelona-c, 25/02/2011 - 00:24

Quina sort tenim de tenir gent com en serra
Elegant sense ostentacions,una subtilesa increible,delicat,melóman, economiste important, afiliat al socialisme però en el fons com un bon català de la bonanova/sarrià comuniste igualitarista . Anecdótic el seu contacte amb Banca Catalana iCxa Catalunya

#8 moncho, Alcudia, 24/02/2011 - 20:48

Y para "que consti", Lluís Companys va ser ministre DE MARINA d'Espanya. Qui ho havia de dir. A tot arreu hi ha de tot

#7 que consti, Botarell, 24/02/2011 - 16:39

L'any 1923, després del cop d'estat de Miguel Primo de Rivera, el PSOE va participar en el govern de la dictadura. No sé a què venen tants escarafalls.

#6 Ben, Reus, 24/02/2011 - 13:19

Aquests sociates de saló amb les butxaques plenes i els del PP s'haurien d'autoaplicar la llei de partits i autoil·legalitzar-se. El primer per instigador del terrorisme d'estat i el segon pel mateix i per no condemnar el franquisme. No tenen vergonya.