Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2018. 15:07h.

El Diplocat seguirà tancat

El Tribunal Suprem rebutja reactivar-lo

El Diplocat seguirà tancat

El Tribunal Suprem ha denegat la mesura cautelar sol·licitada per l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) perquè quedés en suspens la supressió del Patronat Catalunya Mon-Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT), mentre es resol el fons del recurs que aquesta associació té plantejat al Suprem contra el Reial Decret.

En un acte, que no prejutja la resolució que s'adopti en el seu dia en relació al recurs de fons d'ACM, el Suprem destaca que no concorre cap de les circumstàncies que permeten una mesura de suspensió cautelar com la reclamada.
 
L'acte analitza si efectivament, com argumenta l'associació, hi ha risc que, de no prendre la mesura cautelar, es creï una situació d'impossible o molt difícil reversió. I conclou que "ni la imatge de l'Administració Catalana, ni els projectes, iniciatives i expectatives de DIPLOCAT patiran un perjudici irreversible com a conseqüència del manteniment de l'efectivitat de les disposicions recorregudes si, finalment, fossin estimades les pretensions d'ACM. La mateixa sentència estimatòria repararia el perjudici que hagués pogut patir la imatge de les Administracions Catalanes i la confiança en elles dels administrats i dels destinataris de les actuacions de DIPLOCAT".

Afegeix que "res impediria, per altra banda, que es reprenguessin projectes i iniciatives i es recuperessin les expectatives, per descomptat, tampoc hauria obstacles no només perquè els treballadors de DIPLOCAT tornessin a prestar-li els seus serveis sinó perquè fossin rescabalats". Per això, entén que cap element de irreversibilitat s'ha posat de manifest.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Alejandro, Barcelona, 06/02/2018 - 20:31

Perfecto. Los parientes que estaban enchufados que se busquen la vida.

#2 contraataque, El Masnou, 06/02/2018 - 16:18

Mister Proper debería pagar todo el gasto del diplocat de las narices.

#1 Cristofol, Barcelona, 06/02/2018 - 15:20

i per molts anys! pero ara cal demanar responsabilitats al Don Limpio per la possible malversació de fons publics i de triquinyoles que segurament van fer per desviar els diners per pagar el cubos de basura que van servir pel desgraciat referendum...i tot seguit multes a l'estil que li va caure a l'Astut Mas.