Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2018. 09:30h.

El diputat del PDECAT insultat per Rufián diu que “és el meu aliat”

El dirigent republicà li etziba "fes la teva feina i oblida't de mi"

El diputat del PDECAT insultat per Rufián diu que “és el meu aliat”

El diputat del PDECAT, Feliu Guillaumes, ha mirat de fer un acostament cap a Gabriel Rufián i ha afirmat que el diputat d’ERC “és el meu aliat”, malgrat que aquest el va tractar de “miserable” durant una comissió d’investigació al Congrés. Tot i els esforços de Guillaumes per la reconciliació, tot al·legant que no hi ha d'haver insults "entre sobiranistes", Rufián s'ha ratificat en les seves paraules i finalment l'ha engegat: "fes la teva feina i oblida't de mi", li ha etzibat.

El diputat d'ERC, en una piulada, ha lamentat que "5 anys després podem saber el va passar al Accident del Alvia 730 en una comissió d'investigació bloquejada per PPSOE i @FeliuGuillaumes ens talla. A mi em faria vergonya". Guillaumes ha replicat "ai @gabrielrufian no m’has perdonat que digués que no assisties a Juntes Portaveus d’aquesta comissió que dius estimar! No és això company,no és això".


Rufián ha contestat aleshores que "jo no estimo aquesta comissió. Jo vull que es faci aquesta comissió 2) Jo no assisteixo a reunions a porta tancada on PPSOEC's pacten contra la decència 3) Fes el favor de no tallar més als que intenten donar veu als que porta 5 anys lluitant per això. És miserable".


"Amic Gabriel, perdona que t’insisteixi en que has de vigilar les teves expressions, els insults no substituiran mai als arguments", ha dit Guillaumes. La resposta de Rufián ha estat contundent: "1) No sóc el teu amic 2) No va insultar a ningú. Intento dir la veritat mentre tu tremoles i vetes 3) Fes la teva feina i oblida't de mi".


Guillaumes ha al·legat aleshores que "jo sóc el teu amic en la mateixa causa" i  en resposta a d'altres usuaris, s'ha tractat de defensar: "Tenia 7 minuts de temps, com tothom, n’hi he donat 10, que m’exigia exactament? privilegis per sobre els altres portaveus?", ha preguntat. Tot seguit ha començat a recular i ha dit que els insults de Rufián eren "un mal molt menor" en comparació a casos de corrupció.


"Jo no he dit que m’hagin insultat, però hem de vetllar el llenguatge. 'Miserable' és com a mínim una expressió inconvenient, entre sobiranistes", ha exposat Guillaumes, tot i que anteriorment havia dit que "els insults no substituiran mai als arguments". A una tuitaire que havia confessat que "jo vull que us destrosseu" li ha replicat que "Gabriel és el meu aliat al marge de la polèmica d'avui".

Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/07/2018 - 17:46

Parece que el Rufianillo está nerviosismo porque ve que se le acaba el chollo, y pronto volverá a las filas del mileurismo de dónde nunca debió salir por su falta de méritos.

#9 Sid, Bcn, 12/07/2018 - 12:28

Espectacular convrsa

#8 Masias , Mis posaderas , 12/07/2018 - 12:26

El masoquismo es libre. Sarna con gusto no pica.
Dejémosle que le flagelen

#7 antifaz, Barcelona, 12/07/2018 - 11:08

Clarooooo, es que por separado os vais todos a tomar viento. Cabe recordar que las elecciones catalanas las ganó Ciudadanos, y estos no gobiernan porque los golpistas se juntaron.

#6 Rociio, Vilanova i La Geltrú, 12/07/2018 - 10:02

nadie lo quiere contratar. O vender a sus antepasados para huir de debajo de las faldas inglesas a cambio de un buen puesto. Ejemplos de miserabilidad.