Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2021. 19:08h.

El diputat sense feina

L'exconseller Lluís Puig espera una reforma del reglament per poder exercir

El diputat sense feina

El diputat de Junts per Catalunya Lluís Puig ha explicat en una entrevista a El Punt-Avui que espera una reforma del reglament per poder exercir, ja que en els primers plens d'aquesta legislatura no ha pogut intervenir.

Puig ha dit que "cal una modernització del reglament del Parlament pel que fa a participació; està molt desfasat, pensat analògicament". "En les sessions plenàries tinc el vot delegat i en les comissions intervindré de forma telemàtica", afegeix malgrat que encara no hi ha intervingut.

L'exconseller creu que es portarà a terme aquesta reforma del Parlament perquè "a Junts per Catalunya ho portàvem en el nostre programa electoral". "Tinc ganes de fer tot el que es pugui", afirma.

Finalment, Lluís Puig assenyala que els objectius per aquesta legislatura és que "no es normalitzi la repressió". "També vull treballar per la cultura i la llengua, i ser la veu de la diàspora catalana. Posats a demanar, també m'interessa molt ensenyament i polítiques digitals", conclou.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Don Tancredo , El Carmelo, 11/08/2021 - 14:15

Ejercer el fulaneo?

#9 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán., 11/08/2021 - 11:46

#3

Lluiset, ya sabes que te tengo cariño y siempre te dedico "loas hagiográficas..." pero Rius me tiene censurado...

¡Sardanista...!

#7 C, Vilassar de Mar, 11/08/2021 - 09:28

El reglament del Parlament està super desfasat. No pot fer tot el que vol. És mega injust. No sé què està fent l'Aragonès.

#6 Ildir, Sant Feliu Llobregat, 11/08/2021 - 09:08

Jajajaja, se preocupa de la diáspora vacacional, ir a la cerdanya es caro, descuento al túnel del cadi. Las paellas a Cadaqués han de bajar precio las gambas, y los mejillones de Bélgica el trasporte es caro.

#5 David, FOLGUEROLES, 10/08/2021 - 23:10

Mi tio Pako está buscando a alguien que le cuide los perro, si le interesa...