Publicitat
Política · 4 de Juny de 2012. 13:18h.

El director de la fundació de CDC adverteix Mas

Colomines diu que "si el pacte fiscal es fa dins de la Lofca, el president Mas hauria de dimitir"

El director de la fundació de CDC adverteix Mas

Agustí Colomines, amb Artur Mas, en una foto d'arxiu

El director de la fundació CatDem -vinculada a CDC-, Agustí Colomines, ha assegurat que el president de la Generalitat, Artur Mas, "hauria de dimitir" si "el pacte fiscal es fa dins de la Lofca".

En una entrevista a El món a Rac-1, també ha dit que no sap si els diners del Palau de la Música van servir per finançar CDC, tal com conclou un informe de la Policia Nacional espanyola.

“L'informe té 40 pàgines. Fraseologia dura. Difícil d'entendre. Hi ha molts judicis de valor. Tota indagació ha d'anar amb això suposo. Hi ha errors notables. Atribueixen a la Fundació Catdem el 2004 que és impossible, perquè no existíem, vam crear-la el 2008”, ha manifestat.

En aquest sentit, Colomines ha afegit que “si no matises i tires amb bala això queda. En les conclusions diuen que, sense tenir proves, hi havia finançament il·legal. La Fundació Trias Fargas tenia convenis amb el palau de la música, que es van anar pagant al llarg de 10 anys. Ja ho aclarirà el jutge. El 2008 això ja no passa. Jo estic molt tranquil. Perquè prenc la decisió de retornar els 630.000 euros al llarg de deu anys”.

Finalment, el director de la Catdem ha dit que "les empreses importants tendeixen a buscar els seus espais. Crec que en l'informe policial hi ha moltes insinuacions i judicis de valor que necessiten ser provats. Potser els informes son així, però es llancen línies i suposicions”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 pepito, barcelona, 05/06/2012 - 00:41

el director de esta fundacion esta totalmente desprestigiado y deberia callarse hasta que devuelvan eldinero. mientras tanto pueden llamarse fundacion lladres del palau o club de fans delmillet.

#9 moixó, tarragona, 04/06/2012 - 20:43

Este país, Cataluña, es de locos.La actuación política la dictan unos iluminados, Omniun, que no se presenta a ninguna elecición y una fundación de CDC, le dice al president Mas lo que ha de hacer

#8 Almogàver , La Sagrera, 04/06/2012 - 18:41

En lloc d'opinions gratuites, el que ha de fer es tornar els diners rebuts il.legalment. Quan demostrin honradesa, podra parlar, mentre calladet.

#7 joan, manresa, 04/06/2012 - 17:00

El Casal obre la seva paradeta desde Morolandina,(Abans Manresa,-demá Al-Manresam).---Estem d'acord,are tot es un poti-poti...,i al final será una baxada de pantalons com L'Estatut.,i axís no podem seguir...,si el gall canta es per despertar al galliner,si no canta esperar altre día,fa malt temps

#6 Pere, Lleida, 04/06/2012 - 16:12

El director de la fundació de CDC el que ha de fer és donar explicacions per l'afer Palau. A sobre va de patriota. És increïble!

#6.1 pepe, andorra, 04/06/2012 - 18:28

Con la q tienen montada lo mínimo q podrian hacer es estar calladitos y aguantarse con lo q hay y si se han pasado con el limite de la visa, hacer como el resto, aguantarse y espabilar. Q en todos los charcos de la corrupción en CAt. siempre estan estos metidos.