Política · 20 d'Abril de 2017. 22:42h.

El director de La Razón li va dir “mala puta” a una alt càrrec

Franscisco Marhuenda nega haver coaccionat la presidenta de la Comunitat de Madrid

El director de La Razón li va dir “mala puta” a una alt càrrec

El director de La Razón, Francisco Marhuenda (foto: TV3)

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha admès que va insultar a la cap de gabinet de Cristina Cifuentes, Marisa González, dient-li “mala puta” durant una conversa amb el conseller delegat de l’editora del diari, Edmundo Rodriguez, que ha estat filtrada. “Demano perdó a Marisa”, ha etzibat el periodista al sortir de declarar de l'Audiència Nacional on aquest dijous ha comparegut. “La paraula mala puta és molt incorrecte. Aprofito l’oportunitat perquè no vaig estar en el meu dia més brillant”, ha reblat.

Marhuenda ha estat citat a declarar com a investigat amb l’objectiu d’aclarir si va intentar coaccionar la presidenta de la Comunitat de Madrid perquè no denunciés les irregularitats a l'empresa pública madrilenya de gestió de l'aigua. El director de La Razón ha negat categòricament els fets  i ha reiterat insistentment que se sent molt tranquil perquè mai ha pressionat ni coaccionat Cristina Cifuentes. “Mai l'he pressionat i insisteixo en el que he dit al jutge: que al llarg de la setmana vaig a moltes tertúlies i en cap no trobareu cap crítica a Cristina Cifuentes”, ha afirmat.

“Em dol que una conversa privada en què intentava ajudar un amic que estava desesperat i que insistia que era innocent i que no havia fet res incorrecte s'hagi tergiversat i sembli el que no és”, ha afegit. De la conversa filtrada es podrien despendre coaccions a Cifuentes.

El director de La Razón parlava amb el conseller delegat de l’editora del rotatiu sobre una notícia crítica amb la presidenta de la Comunitat de Madrid: “m'ha trucat la mala puta de la Marisa per la nata que li hem fotut avui. Li ha fet molt mal. La Marisa vol saber si és una campanya. Evidentment he dit que no, no cal reconèixer-ho, no és tota”. “Li he dit: 'home, si feu les coses malament, doncs nosaltres...Demà fotrem una altra hòstia a la Cifu”, concloïa.

7 Comentaris

Publicitat
#11 Jamon Pidal, Madrid, 21/04/2017 - 19:12

El problema no es insultar. Cualquier tonto lo puede hacer.

El problema es inventarse una noticia, como reconoce, para j... una dirigente ....y del mismo PP

Es fantástico.

#9 Capitam Tronao, Paissss, 21/04/2017 - 15:44

Eso es estilo....

#4 Alejandro, Barcelona, 21/04/2017 - 08:58

¡¡Marhuenda, hombre, qué poca vista has tenido!! ¿No sabes que si el insulto viene de un indepen. o de la izquierda, es "libertad de expresión" pero que si viene de uno de derechas, o que no es indepen. es delito? Esas cosas se piensan pero no se dicen.

#4.1 Borrell ll, Girona, 21/04/2017 - 11:38

Estem parlant de coaccions i treure notícies falses. L'insult és anecdòtic. Com diria en Pedrerol, en Marhuenda a quedao RETRATAOOOO

#3 arm, figueres, 21/04/2017 - 08:45

ja m agradria tambe escoltar converses privades de terribas, Ferreras, Angels barcelo, etc quan preparan els seus programes, amb els seus col.lboradors a veure sobre els temes que els interessa parlar, el que s´ha de dir,etc

#2 Karhu, Bcn, 21/04/2017 - 00:47

Va, es a dir, dieu que la independencia es una cortina de fum, ejem, ja tal... no us genera opinio? Que naveu criticant de tv3, qud omplirieu estanteries d'opinions? Ara calleu, HIPOCRITES