Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2017. 13:02h.

El director de Vilaweb diu que hi ha República

Vicent Partal: "la gent que estava al carrer ho sabia perfectament"

El director de Vilaweb, Vicent Partal, va ser un dels convidats al Preguntes Freqüents de TV3, on va defensar l'existència d'una República Catalana de la qual els ciutadans en són conscients. "Aquesta teoria de si s'ha proclamat o no s'ha proclamat la República és ridícula", va defensar el periodista, que dies enrere també va considerar que "mentre més empreses marxin de Catalunya, millor".

"Si no s'hagués proclamat altres Estats no haguessin dit res. Cap Estat ha declarat res sobre la República d'Extremadura perquè no existeix. Quan Espanya diu als altres Estats que no reconeguin la República proclamada és que s'ha proclamat", va introduir Partal.

Tot seguit, va argumentar que "mai pràcticament cap Estat ha proclamat el seu Estat independent i ha començat a actuar com un Estat independent de manera immediata, sinó que ha passat normalment entre un o dos anys d'un procés en el qual han anat passant coses".

El periodista ha recordat les eleccions del 21-D: "imaginem que d'aquí un mes, dos mesos després de la proclamació de la República a la taula de Govern torna a asseure's el president Puigdemont, el vicepresident Junqueras i més o menys el mateix Govern. I diuen 'escolti, aquí hi ha una llei de transitorietat i un procés constituent'. Això és tirar endavant la República".

"Per tant, aquesta tesi una mica suficient de que 'haurieu de fer autocrítica perquè no heu fet una República' jo crec que no és veritat. La gent que estava al carrer avui sabia perfectament que estava vivint en una República", sentenció en al·lusió a la manifestació pels encarcerats.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#56 Fofito, ., 15/11/2017 - 15:46

Como estan ustedeeees...

#55 gurguri, barcelona, 15/11/2017 - 11:53

Toda esta gente subvencionada, ARA , AVUI , Vila Web defiende con uñas y dientes su cortijo.En un mercado libre de dinero público ya habrían cerrado.

#54 Casper, Bcn, 15/11/2017 - 11:35

Partalíndez eres más burro que Galíndez, que no te enteras que no hay República que valga nada más que en tus ganas de no dejar de recibir subvenciones. Caradura.

#52 pepe.----, andorra, 14/11/2017 - 12:20

lo q diga el director de Vilaweb o lo q sea, me importa una higa, no veo pq ha de ser noticia lo q diga un separata q cobra por serlo. La noticia es q un perro sea mordido por una persona, no al reves, q un separata diga majaderias, es lo normal. Lo noticioso seria q dijera algo sensato.

#51 Vlac, Barcelona, 14/11/2017 - 11:13

Si Vicentet : Se ha proclamado la República de la descojoNACIÓ catalana !!!!