Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2018. 21:37h.

El director de Vilaweb proposa retirar els diners de Caixabank i Banc Sabadell

També deixar de comprar "massivament" exemplars de La Vanguardia i El Periódico

El director de Vilaweb proposa retirar els diners de Caixabank i Banc Sabadell

Vicent Partal

El director de Vilaweb, Vicent Partal, va proposar aquest dimarts "retirar tots els comptes de CaixaBank i Sabadell" i "deixar de comprar massivament" exemplars de la Vanguardia i El Periódico en una piulada en la qual defensava la plantada del Govern a la cerimònia del Premi Planeta.

"Bon pas del govern deixant plantat el premi Planeta. Per si calen idees: retirar tots els comptes de CaixaBank i Sabadell. Deixar de comprar massivament exemplars innecessaris de La Vanguardia i el Periódico, passar tot el subministrament elèctric a SomEnergia..." va escriure al seu compte de twitter.

85712-piulada.jpg

La piulada feia referència al fet que el president de la Generalitat, Quim Torra, va plantar aquest dilluns els premis Planeta en la cerimònia d'entrega dels premis literaris al Palau de Congressos de Barcelona. Així mateix, cap membre del Govern de la Generalitat va fer acte de presència a l'esdeveniment.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#39 Josep M. , Lloret, 21/10/2019 - 12:14

Home, pots opinar el que vulguis, però dir-li "mediocre" a Vicent Partal, et desqulifica directament, company. Però no desesperi jove, introdueixi una nova moneda i torni a intentar-ho.

#38 Jaume, Barcelpna, 20/10/2018 - 21:30

Ya era hora de que alguien expresase lo que muchos
pesabamos y algunos hicimos, anular todas las cuentas de Kaixabank y Santander así como los seguros de Catalana (?) O ccidente. Si los dos millones y pico que votamos el 1Oc hubiésemos retirados todas las cuentas de estas estidades posiblemente no hubiesen aceptado el chantaje del gobierno, ?

#37 Jose Antonio, Sant Cugar v, 19/10/2018 - 00:18

Yo ya lo hize en octubre de 2017. Los llevé a Valencia y ya no volverán más a Catalunya, se funciona igual.

#36 Manuel, Santa Coloma de Gramenet, 18/10/2018 - 19:50

Cada dia surt un personatge que obtél seu moment de glòria. Fa dos dies un tal Colomines dient que sense morts la independència triga més i avui aquest mediocre amb la seva proclama estúpida.
Qui serà demà? Napuigdemon de Waterloo i el seu bufó TonTorra promocionant ratafia com a nèctar dels supremacistes?
Pensament únic = estultícia infini

#35 Decebut, bcn (tbn), 18/10/2018 - 17:38

Quina bona pensada! Jo, els meus, els ficaré a Banca Catalana.