Política · 7 de Setembre de 2009. 13:36h.

El director d'El País suspèn Hereu

Enric Hernández denuncia "els tres errors" de l'alcalde de Barcelona

El director d'El País a Catalunya, Enric Hernández, ha denunciat durant Els Matins de TV3 i en presència Jordi Hereu que "l'alcalde ha comès tres errors: no assumir que la ordenança municipal no era la panacea, que no hi havia prou".

A criteri d'Hernández, el primer dels errors ha estat "no denunciar en aquell moment que calia una regulació de la prostitució per evitar el seu exercici al carrer". "No combatre les màfies, que són les que marquen la imatge de les prostitutes més agressives" és un segon error, mentre que "no escoltar les queixes dels veïns" és el tercer.

El director ha manifestat "l'actitud de l'alcalde ara és correcte, però fins que no hi ha hagut el problema no s'ha mostrat la voluntat de l'Ajuntament". "Ell ha de resoldre els problemes i els mitjans de comunicació denunciar-los", ha afegit.

L'alcalde Hereu ha apuntat que "hem de tirar endavant", a més de considerar que "el treball de la premsa ens ajuda si no genera uns efectes que no ens ajuden en el treball quotidià".

Enric Hernández, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert, barcelona, 13/09/2009 - 19:59

LOS CIUDADANOS TAMBIEN SUSPENDEMOS A HEREU, POR MUCHAS COSAS ESPECIALMENTE EL AREA VERDE DE APARCAMIENTOS, Y ESE EJERCITO DE AGENTES DEL PARQUIMETRO QUE NADA HACEN POR EL CIUDADANO Y QUE TANTO CUESTAN !

#1 fer, bna, 07/09/2009 - 15:23

el pais periodico que se caracteriza por la ausencia de critica al psoe decide disparar despues de que prisa se vea afectada por la guerra de la tv y lo hace en la periferia....