Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2017. 11:31h.

El director d'El Vallenc admet que va imprimir paperetes per al referèndum

“Si s'han d'imprimir perquè la gent vagi a votar, nosaltres les tornarem a imprimir”

El director del setmanari 'El Vallenc', Francesc Fàbregas, va reconèixer en declaracions als periodistes haver imprès les paperetes del referèndum de l'1 d'octubre. “Nosaltres les tornarem a imprimir”, va assegurar després que la Guàrdia Civil escorcollés la seu del mitjà de comunicació. El director del setmanari, investigat en qualitat de col·laborador necessari pels delictes de desobediència, prevaricació i malversació de cabals públics, va ser citat a la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, però es va negar a declarar al·legant que no té prou informació.

 Fàbregas va manifestar que “no hi ha dret” a registrar la redacció d'una revista comarcal perquè “no hem fet cap delicte”. “No s'han endut paperetes perquè no n'han trobat cap”, alhora que ha asseverat que “si s'han d'imprimir perquè la gent vagi a votar, nosaltres les tornarem a imprimir”. El director del setmanari, en canvi, va evitar respondre explícitament als periodistes si n'havia imprès butlletes per recomanació del seu advocat, que el fa callar.

El jutjat de guàrdia de Tarragona és qui va autoritzar els escorcolls a la seu d'El Vallenc i va decidir obrir les diligències d'investigació després de rebre aquest divendres la denuncia de la fiscalia per desobediència, prevaricació i malversació de cabals públics. A més, el jutge també va autoritzar els registres a les oficines de la impremta de Constantí.

Francesc Fàbregas, a la dreta, amb el seu advocat
Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#26 pelaez, Barna.Spain, 11/09/2017 - 14:09

Con la actuacion de la G.Civil en las dos empresas del Sr. Fabregas,el referendum se quedara en un engañabobos.

#25 Oriol, Manresa , 11/09/2017 - 09:16

Qui sap? Potser a partir de ara el número de subscriptors els hi aumenti.

#24 Albert nomas, Girona, 11/09/2017 - 08:24

Ahora nos enteramos que la hija de este señor es Diputada en la diputación de Tarragona y que ha dado subvenciones a su papá por 411.000 euros.... Je... Je. Separatismo puro y duro. Corrupción y victimismo. Nos roba per Catalunya...

#23 tzatza, bcn, 10/09/2017 - 22:48

I d'on van sortir els 411.000€ que va cobrar?

http://okdiario.com

#22 los iluminatis, terrassa, 10/09/2017 - 22:06

los grandes foreros de e-noticies Karhur .Rodejet ,y Jordi perpiñan .habia una vez un circo ta tara tara tara