Publicitat
Política · 16 de Maig de 2015. 11:15h.

El director dels Mossos diu que faran "complir la llei" si s’han de retirar estelades

“Un cop la Junta Electoral Central decideixi a quina policia li dóna l’ordre"

El director dels Mossos diu que faran "complir la llei" si s’han de retirar estelades

Batlle, amb Espadaler, en una imatge d'arxiu

Albert Batlle, director general dels Mossos d’Esquadra, ha assegurat aquest divendres que la policia catalana farà complir la llei si s’han de retirar estelades.

“En l'últim any en aquest país han passat moltes coses i en tots els casos hem dit que la policia de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, complirien la llei. I no pot ser d'una altra manera, estaríem prevaricant en cas contrari. I no ho farem”, ha explicat en una entrevista a RAC-1.

“Un cop la Junta Electoral Central decideixi a quina policia li dóna l’ordre concreta que procedeixi al compliment de la resolució, llavors es farà. No avancem aconteixements”, ha afegit.

Precisament, el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat hores abans en una entrevista que “no ens hem plantejat la hipòtesi de que els Mossos retirin les estelades”.

“S’ha de donar compliment al pronunciament de la Junta Electoral Central. No s'arribarà a aquest extrem que els Mossos retirin estelades”, ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 El mico de l'anís, Badalona, 16/05/2015 - 18:23

Aquests quillos sempre romandran al servei de l'Estat espanyol.

#10 joan, manresa, 16/05/2015 - 17:15

El Casal obrint la seva paradeta desde Morolandina.--Sí las estelades dels llocs publics els molestan per no respectar una "neutralitat" democratica en un día d'eleccions,esperem que la Junta Electoral Central,retiri totas las banderas espanyolas..,o potser aquestas sí son "legals"..???Colla de..

#9 JORDI MARTINEZ LOPEZ, Cornellà, CAT, Europa, 16/05/2015 - 16:59

NO SIGUIN BOTIFLERS !!!

vostès es deuen a la voluntad del POBLE CATALÀ, no d'una potència estrangera, sigui Espanya, França o Portugal...

#8 Laughter, L'H - España, 16/05/2015 - 16:28

Cuando las barbas de tu vecino veas cortar, pon las tuyas a remojar: El alcalde de Guadalajara fue imputado por un delito de desobediencia a la Junta Electoral en las pasadas elecciones europeas, cuando mantuvo publicidad del partido en el ayuntamiento a pesar de ser advertido.

#7 Laughter, L'H - España, 16/05/2015 - 15:58

Mas os vale que cumpláis la ley. La Policía Nacional y la Guardia Civil están deseando volver a tener las competencias de Seguridad Ciudadana en Cataluña. Así que el Gobierno central está esperando que la Generalidad se pase de lista para tener el argumento para recuperarlas.