Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2011. 08:43h.

El dirigent socialista que insultà Terribas busca feina

Miguel Ángel Martín va titllar de "mal follada" la directora de TV3 per una entrevista a Montilla

El dirigent socialista que insultà Terribas busca feina

Miguel Ángel Martín

Miguel Ángel Martín López, el dirigent del PSC a l'Ajuntament de Barcelona que va qualificar de "mal follada" la directora de TV3 Mònica Terribas, busca feina i ha penjat el seu currículum a linkedin.

A la pàgina explica que en l'actualitat treballa com a gerent en Institut Metropolità del Taxi (Àrea Metropolitana de Barcelona) i s'explica també que anteriorment va ser advocat en Martin & Puy Advocats.

També detalla que va cursar els seus estudis a la Universitat Politècnica de Catalunya -on va cursar un Màster, Planificació i Direcció de la Mobilitat-, ESADE Business School -Màster en Administració Publica- i la Universitat Autònoma de Barcelona, on es va llicenciar.

Miguel Ángel Martín, arran d'una entrevista al president de la Generalitat José Montilla, va penjar una entrada al seu Facebook en què assegurava que "seré molt groller, ho sento, però 'la Terribas està mal follada'".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 elisa, lleida, 27/11/2011 - 12:08

sr. Martin es vd. un gran sinverguenza y por el comentario tan lamentable que hizo, mereceria que todo el mundo le diera la espalda y encontrarse sin trabajo una muy larga temporada.Le deseo larga vida.

#14 Lo Lolo, Batea, 10/08/2011 - 18:09

Conec al marit de Mónica Terribas, i la ofensa va ser massa. Que poca sensibilitat Sr. Martín, a mi no hem representaba de fet, mai vaig entendre res del que deia. Bona Tarda.

#12 Emric, Barcelona, 22/07/2011 - 23:16

El comentari que li va fer a la Monica Terribas va ser extraordinariament ofensiva donades les circumstàncies familiars d'ella. Pobre l'empresa que li doni feina a aquest "sectari" repelent.

#11 Almogàver , La Sagrera, 22/07/2011 - 19:57

Desprès diuen que els titulats d'ESADE tenen cua d'empresaris a la porta de casa per a demanar-los que vagin a treballar a la seva empresa. Mentides de Marketing. Si tant master és que el coloqui el Professor Mena, puntal de l'escola de negocis privada i inaccessible a les persones normals.

#10 Pitonisu Pitu, Berga, 22/07/2011 - 19:54

No és més que un dels centenars d'endollats amb carnet del PSC que avui estan en aturada tècnica i han d'anar a buscar feina fora de les menjadores habituals.

#10.1 assumpcio, sant celoni, 23/07/2011 - 00:50

Amb la cara que té i el bé que parla tindrà feina a cabassos...