Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2009. 18:46h.

El discurs de Montilla també molesta ERC

Ridao critica el "to" del missatge de cap d'any del president

El discurs de Montilla també molesta ERC

Joan Ridao, el 13-D, acompanyant a votar Miquel Àngel Estradé, regidor de Les Borges Blanques i diputat d'Esquerra

Les crítiques al caracter electoral del missatge de cap d'any del president de la Generalitat, José Montilla, no han arribat només de CiU i el PPC. També ERC s'ha sumat a les crítiques, i el secretari general del partit, Joan Ridao, ha lamentat el "to" del missatge.

En una al·lusió a les crítiques de Montilla a les consultes independentistes -el president va instar els ciutadans a escollir entre "l'horitzó traçat per la majoria" i els "falsos dreceres" sobiranistes-, Ridao ha assegurat que al missatge de  Montilla, li correspon "un altre to enlloc de desqualificar les legítimes estratègies polítiques que es confrontaran a les pròximes eleccions".

Pel secretari dels republicans, a hores d'ara "ni el president Montilla ni ningú pot saber quin és l'horitzó col·lectiu" que cal mantenir, perquè "l'Estatut està assegut al banc dels acusats del Tribunal Constitucional, i com a mínim el seu futur és incert".

Joan Ridao creu que l'actitud del president Montilla està més pròxima a "l'immobilisme dels que es volen aturar", ja que, per Ridao, "nega l'evidència que una part cada dia més important del país considera definitivament superada la via autonomista que ell s'entesta a defensar".

De la seva banda, ICV entén que les crítiques d'ERC són fruit de la necessitat de marcar perfil propi en un any electoral. Ho ha dit a Catalunya Ràdio la portaveu dels ecosocialistes, Laia Ortiz. ICV, però, aplaudeix el discurs de Montilla pel que fa a la necessitat de lluitar contra la crisi i protegir els que en surten més perjudicats.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 josepxicot, barcelona, 01/01/2010 - 19:38

Ja sòn masses molèsties,que pateixen els
republicans,crec que tenen raò,a qué es
peren per partir peres?

#6 joan, manresa, 01/01/2010 - 10:37

Com no els a de molestar..? Si hasta a mí m'emprenya...Va clavar tres punyals ben dirigits,a ERC,CiU i al PP.."cercar falses dreceres,aturar-nos,o tornar enrere".Axó dit per el President...Quasi nada.En sentirem ya cada día.Pro aprofitar el missatge?

#5 Pasqual, BCN, 31/12/2009 - 21:07

Associem el nom del nostre partit traïdor al del seu amo: ERCspanya, que quedin ben retratats.

#4 Fotem-los al carrer, Barcelona, 31/12/2009 - 20:24

S'irrita! Mira per on! Recordi que el seu partido el va posar de President sumant perdedors, o sigui que a callar i aguantar!

#3 anton, barcelona, 31/12/2009 - 20:18

Ara molesta el discurs i no us molesta la vergonya que ens feu passar als que estimem Catalunya.Sort que les properes eleccions acabaran amb aquest espectacle perque ara ja no enganyeu a ningù