Publicitat
Política · 26 de Gener de 2014. 17:44h.

"El discurs de Sánchez-Camacho va ser ignominiós i insultant"

Forcadell creu que el PP ha començat la campanya del 'no'

"El discurs de Sánchez-Camacho va ser ignominiós i insultant"

Forcadell, en una foto d'arxiu

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, ha dit en una entrevista al Via lliure de RAC1 sobre la convenció del PP que "el discurs de la senyora Sànchez Camacho va ser molt dur i agressiu i insultant, va ser ignominiós i insultant".

"Això ens demostra -ha afegit- la ràbia i la impotència, que estan disposats a utilitzar el que faci falta, tant les víctimes del terrorisme com al president Tarradellas per aturar el procés, això és molt trist i ens dol profundament"

"Nosaltres no entrarem en aquesta espiral, no caurem en provocacions, no utilitzarem les amenaces ni la por ni les mentides, ja hem demostrat que no és el nostre estil", ha afeti.

Forcadell també ha afirmat, sobre el fet que Rajoy digués que Espanya estima Catalunya, que "es pot dir el que es vulgui però són paraules, això es demostra amb fets, l'amor d'Espanya cap a Catalunya ja s'ha vist amb la llei Wert o tot el que s'ha fet a València amb la llengua i la cultura catalanes. Si vol demostrar l'amor a Catalunya que ens deixi votar que és el que vol la majoria de catalans"

En la seva opinió, "no m'esperava que Rajoy donés detalls del seu pla, el desembarcament està dins el guió previst, no esperàvem que ens digués res de nou. És la continuiat del seu discurs: Tot és impossible, res no es pot fer, no a la consulta, no a les balances fiscals...Nosaltres creiem que realment venien a això, per nosaltres ja han iniciat la campanya del "no" i aquesta és una primera escenificació".

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#27 catalan, tarragona, 29/01/2014 - 17:46

Soy catalan de Lleida pero escribo en castellano para que me entiendan todos. Bomitivo lo que dice esta sra.Forcadell, en que pais vive? ahhhhhhh coño, es de ERC, claro. Pues sepa ud.señora que todos los catalanes no opinan como ud, siendo muy generoso el 25 %, Estamos hasta los huevos de vosotros.

#26 jotaeme, Mataró, 28/01/2014 - 15:05

Definitivamente: a esta señora le hace falta un poco de sexo...quiero decir seso, perdón.

#25 Pago quota, milito a ERC pero dic que no, i així quedo de la societat civil!, 28/01/2014 - 11:30

Per ignominosa i insultant.. l'actitud d'aquesta senyora que ens vol fer creure que forma part de "la societat civil catalana" quan tothom sap que forma part de l'executiva local d'ERC a Sabadell. Paga quota, hi participa i ens vol colar els argumentaris d'ERC cada cop que parla en L'ANC. Sectàri

#24 El azote de los necios, Barcelona, España, 27/01/2014 - 19:16

Madonna, mejor que me imagines así....aunque es probable que te sorprendieras..... muchas veces las cosas no son como desearíamos charnega conversa del plato de lentejas.....

#23 Jesús Orèncio AMADOR I LÓPEZ, VALÈNCIA, 27/01/2014 - 18:25

Carme Forcadell és una persona admirable.