Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2010. 22:22h.

El dret a decidir, a Westminster

Anna Simó diu a Londres que "si CiU i PSC són demòcrates haurien de donar suport a la consulta"

El dret a decidir, a Westminster

Simó i Williams, durant la seva trobada a Londres. (Foto: ACN)

La portaveu parlamentària d'Esquerra, Anna Simó, ha visitat Londres per reunir-se amb el diputat britànic Hywell William, del Plaid Cymru, impulsor de la moció de suport al dret a decidir de Catalunya. Acompanyada pel diputat Pere Aragonès, Simó ha dit que "la moció de Williams no ha rebut suport només de partits nacionalistes, sinó de diputats de tots els partits progressistes del parlament britànic".

La número 3 a les llistes de Barcelona per ERC ha afegit, en relació a l postura del parlament de Londres, que "això és el que hauria de passar al Parlament de Catalunya la pròxima legislatura. Si CiU i PSC són demòcrates haurien de donar suport a la consulta, perquè no és només un tema d'àmbit nacional, sinó que és posar data a la democràcia".

Els diputats independentistes han aprofitat la trobada per demanar als diputats gal·lesos que ajudin Esquerra a aconseguir suports internacionals per al referèndum sobre el futur de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Juanc, Barcelona, 30/10/2010 - 20:51

Los deseos de esta señora son totalmente antidemocráticos. Lo primero en democracia es respetar la ley sobre todo la constitución y atenerse al marco que esta define. todo lo demás es ponerse al mundo por montera. Espero no verla más en el Parlament.

#6 Kropotkin, Vic, 29/10/2010 - 19:23

Vaya, otra de vacaciones pagadas con nuestros impuestos. Muy izquierdista todo esto. Mientras tanto aqui a emitir bonos basura para no destruir el pais. Menuda pandilla de vagos e inútiles.

#5 Pere, bcn, 29/10/2010 - 12:36

Anna, està molt bé que ara digueu que els socis de CDC, els LIBDEMS, que també han donat suport a la Moció a Westminster són progressites!!! Un dia dieu això l'altre que cdc és la dreta... en que quedem???

#4 Jaume, Sant Feliu de Codines ESPAÑA, 29/10/2010 - 12:04

Molt d'acord amb en Ramon de les olives, es pot dir mes alt però no mes clar!
Sra Simó que es queixa vostè de si Ciu o el PSC son demòcrates o no quan els catalnistes independentistes si arribessiu a governar algun dia la Generalitat (Déu no ho vulgui mai) serieu lo mes anti-democràtics q ia.

#3 Ramon de les olives, Barcelona, 29/10/2010 - 10:56

Aquests esquerran sempre igual. Si no penses o fas el que diuen, no ets demòcrata o bé ets un feixista. Quin cansament amb aquesta penya!