Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2012. 21:00h.

"El Estado de las Autonomías es un tinglado"

Crida de Vidal-Quadras a "neutralizar" nacionalistes

"El Estado de las Autonomías es un tinglado"

Vidal-Quadras, durant la presentació, al costat de Francisco Caja

L'eurodiputat del PP, Aleix Vidal-Quadras, ha afirmat que cal "neutralizar a los nacionalistas". També ha dit que "el Estado de las Autonomías es un tinglado" i ha encoratjat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a "desmontarlo". El popular ha opinat del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, del qual ha dit que "tiene arrebatos socialdemócratas".

Vidal-Quadras, durant la presentació del seu llibre Ahora, cambio de rumbo, que s'ha fet aquest divendres a l'hotel Husa Illa de Barcelona, ha dit que "el Estado de las Autonomías ha descarrilado". "No es un problema de gestión, sinó de estructura. El Gobierno tiene que acabar de asimilarlo", ha afegit abans de dir que "una casta de personas vive del Estado de las Autonomías".

És per això que ha recomanat fer "terapia de choque, hay que hacerlo rápido. Lo gordo hay que hacerlo enseguida". També ha manifestat que "los líderes políticos no son oficinistas, no son burócratas" i que "si la gente está convencida de que el Estado le ha de solucionar la vida este país no avanza".

Vidal-Quadras, preguntat sobre si té pensat crear un nou partit polític, ha explicat que no i ho ha argumentat al·legant que el sistema és molt rígid. Malgrat tot, en la resposta, ha fet una crida per a "neutralizar a los nacionalistas", que és el que segons ell necessita el país.

Durant l'acte, al qual no hi ha assistit cap representant del PPC, ha recordat que "las diputaciones cuestan 20.000 millones" i "los consejos comarcales cuestan 600 millones. ¿Para qué sirve un consejo comarcal? Para nada". "La secretaria general de Deportes de la Generalitat cuesta 82 millones y tenemos 'selecció nacional' de dardos", ha criticat.

També ha explicat que si fos per ell s'haurien privatitzat totes les televisions públiques i que "durante la crisis el número de empleados públicos subió en más de 200.000 personas". "Los funcionarios que valen encontrarán trabajo en el sector privado; los cantamañanas, no", ha argumentat abans de dir que està convençut que al PP han llegit el seu llibre "porque me han excluído de la dirección".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#38 paca la culona, lleida, 16/04/2012 - 08:48

Pa tinglado el que vd tiene con el chollo del parlamento europeo,only firts class,caradura.
El indigente de la barba que le aconpaña quien es?

#38.1 ton, sallent, 16/04/2012 - 18:40

el de la barba es el sr. Caja, el que ha posat una querella perque els pobrets dels seus fills no poden aprendre el castellà a l´escola,vaja el de convivencia cívica catalana, mes o menys, com diuen en castellà, dios los cría i ellos se juntan.

#37 Jaume, Barcelona, 15/04/2012 - 18:59

Sense autonomies, que els hi queda als espanyols per a enganyar i escanyar als catalans? Pensi-ho sr. Vidal Cuadras. Això, si no és que vosté es un independentista encobert.

#35 Pep, Bcn, 14/04/2012 - 21:31

I Aixo ho diu un senyor que ha viscut de la politica tota la seva vida, I ara es troba a Brusel.les pensant quina es la millor manera de donar pel sac als Catalans. N'hi ha alguns que es marquen sols. Au salut i republica.

#34 Joan, Cambrils, 14/04/2012 - 20:16

¿A alguien le sorprende que esos que se llaman independentistas defiendan la España autonómica ruinosa con tanto ahínco? Claro, es lo que os permite vivir sin trabajar, y dada vuestra escasa afición al curro la independencia os llevaría al subdesarrollo africano.

#33 Xipolleig, Barcelona, 14/04/2012 - 17:59

El besavi d'aquest físic fracassat "neutralitzava negrets", potser devia deixar escrit com es devia neutralitzar a la gent, i ell està diposat a "neutralitzar catalanets".