Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2015. 09:00h.

El fantasma dels Balcans

Crítiques de David Fernàndez a Rabell per al·ludir a l'antiga Iugoslavia

El fantasma dels Balcans

David Fernàndez

El fins ara diputat de la CUP, David Fernàndez, ha retret al candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, que poses l’exemple del conflicte bèl·lic dels Balcans com a una possible via perquè Catalunya assoleixi la independència.

Rabell, en efecte, va manifestar en una entrevista a El món a RAC-1 que a la independència “s’hi arriba per un col·lapse a l’estil dels Balcans o per un procés de negociació”.

Fernàndez va discrepar d'ell a través de twitter i va dir que “m'amoïna i sorprèn que treguis l'espantall de la violència. (Im)propi de discursos de la por”. “Som un poble seré”, va reblar.

Malgrat les declaracions que va fer, el candidat de la coalició d’esquerres li va replicar que “no sé on has vist discursos sobre violència perquè la via d'aquest poble és democràtica, cal aplegar una gran força social”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Angels, Barcelona, 08/08/2015 - 20:19

Joan, al llamarnos parasitos a todos los españoles te metes en el saco y nos metes a los catalanes que también nos sentimos españolas. Un poco de educación y respeto por el progimo te vendría genial.
Muertos de hambre?..sabes algo de la historia de España?..
Asesorate antes de insultar.

#10 Oriol2, BCN, 08/08/2015 - 11:33

La veritat és que no sé en quin context va dir-ho el Rabell, i ara em fa mandra buscar-ho, però sembla una obvietat, oi? Les independències poden ser violentes, i també poden ser pacífiques, i quan són pacífiques sol haver-hi un procés de negociació. No sé si hi ha gaires més possibilitats...

#9 Protágoras, bcn. España, 07/08/2015 - 18:00

Aquí nadie quiere aceptar lo evidente; España o se rompe como Yugoslavia o no se rompe.
Si el nacionalismo se salta la ley el estado reaccionará y al nacionalismo le quedarán dos salidas acatar la ley, o tirarse al monte

En ausencia de legalidad, lo peor el lo más probable y Yugoslavia un espejo.

#8 sergio, bcn, 07/08/2015 - 12:22

Aquest hipòcrita diu que li amoïna el tema de la violència, quan ell mateix va amenaçar d'agredir al Rato al parlament. I quan té els intims amics que té......hipòcrita!!!!

#6 EXTRINGANA, SABADELL, 07/08/2015 - 11:27

Al capdavall, tot és un acudit.