Publicitat
Política · 19 de Maig de 2010. 14:06h.

El fiasco de la Diagonal ha costat més de tres milions d'euros

Hereu se'n va gastar només 900.000 en publicitat

El fiasco de la Diagonal ha costat més de tres milions d'euros

Hereu, en una imatge d'arxiu

El quart Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon Garcia Bragado, ha reconegut que el cost de la consulta ha estat de 3.176.000 euros en la Comissió de Presidència, Territori i Funció Pública d'aquest dimecres. D'aquests diners, la partida més alta ha estat la destinada a publicitat, amb un total de 947.000 euros.

El portaveu de CiU, Joaquim Forn, ha expressat la seva "preocupació perquè en una època de crisi el Govern hagi dedicat aquesta xifra del tot desorbitada a la consulta". Forn ha insistit en reclamar explicacions a l'Alcalde, atès que "és cert que s'han depurat responsabilitats polítiques, però reclamem les explicacions de l'Alcalde. L'Alcalde va mentir a l'hora de votar, volem que expliqui per què ho va fer, els ciutadans de Barcelona mereixen sentir el seu alcalde".

Per la seva banda, Alberto Fernández Díaz ha assenyalat que "Hereu s'ha convertit en un problema més per a Barcelona". "Quan un alcalde es converteix en el problema i no en la solució per encarar els reptes més importants que té Barcelona és una raó afegida perquè Jordi Hereu presenti la seva dimissió", ha opinat.

D'altra banda ha demanat "retallades en la despesa publicitari, no oblidem que si Hereu s'ha gastat més de 3 milions d'euros en la consulta i 20 milions d'euros en publicitat, que no farà en els dotze mesos que queden per les eleccions municipals".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Miquel, BCN, 20/05/2010 - 12:48

http://blogs.e-noticies.com/victor-alexandre/el_difamador_de_monica_terribas.html

#8 Miquel, BCN, 20/05/2010 - 12:46

Fixeu-vos que no consta el partit polític de l'expert en fullaraca, tot i que predomina el PSOE de Catalunya http://www.taxibarcelona.cat/tabid/120/Default.aspx

#7 rafa, bcn, 20/05/2010 - 12:22

En quatre dies de multes, la G.U. ho recuperarà, en saben molt!!!
Hereu, enterat q no hem votat per la Diagonal, hem votat en contra teu i el teu equip. No facis demagògia fàcil de verborrea sociata, ja n'estem tips.

#6 Ben, Reus, 20/05/2010 - 09:31

Doncs per ser que aquests dos senyors se suposa que van "ben follats" per utilitzar l'expressió del taxidermista de la foto, Déu n'hi do el careto que els ha quedat. Com dieuen al meu poble, el més tonto fa ampolles.

#5 Un de Barcelona, Barcelona, 19/05/2010 - 20:05

Que l'Hereu era un desastre ja ho sabiem la majoria, pero ell s'ha empenyat a demostrar-ho als pocs que encara no s'en havien enterat. Deixa el llistó tan baix que el proper alcalde ho tindrà molt fàcil per superar-lo