Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2010. 09:25h.

El fill de Montilla també va destrossar cabines telefòniques

El jutge va descriure el comportament d'Arnau Montilla com una "pura tendència a destruir"

El fill de Montilla també va destrossar cabines telefòniques

Imatge de la notícia de '20 minutos'

Un dels cinc fills del president de la Generalitat de Catalunya, Arnau Montilla, va ser condemnat a pagar una indemnització de 269,53 euros i a una multa de 30 euros per trencar un vidre d'una cabina i l'auricular del telèfon d'una segona cabina, segons informava 20 minutos temps enrere.

Els fets van tenir lloc a la celebració a la Rambla de Canaletes, quan el Barça, a les 3.15 h del diumenge 15 de maig de 2005. Inicialment, el jutge havia condemnat a Arnau Montilla a una condemna de 482,73 euros, 360 euros de multa i el pagament de les costes. Es va rebutjar l'atenuant d '"intoxicació etílica" que havia esgrimit la defensa. Més tard, el jutge va qualificar els fets ara com "falta consumada", i no un "delicte de danys".

Es va considerar provat que Montilla va clavar "una puntada de peu a l'estructura d'una cabina telefònica, el que va ocasionar la fractura del vidre" i "menyscabar el seu vidre de la segona cabina, colpejant al seu torn l'auricular". Tot i això, no creu provat que trenqués el vidre de la segona cabina, i per això va rebaixar la condemna.

El jutge de la sentència original va descriure el comportament d'Arnau Montilla com una "pura tendència a destruir o menyscabar un patrimoni aliè". Montilla va reconèixer aquesta mateixa nit que va trencar el vidre i l'auricular d'una cabina, i que va donar una puntada a una altra cabina, però no va trencar el vidre.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Aitor, Barcelona, 01/10/2010 - 00:34

Sí si, periodisme de qualitat gràcies a intereconomia, a remoure merda que així ho solventarem!!...
Els convergents millor no els toquem oi? No sigui que entri convergéncia i ens toquin la subvenció de cultura. Perque com ja han dit, ja posats podríeu recordar-ho tot...

#29 marta, Barcelona, 30/09/2010 - 22:48

Tot és una vergonya!!! 30 Euros i per notificar fora de data un conductor. et fan pagar 301 Euros i sino embargament. El més greu es que aquests sociates ho tapen tot!!!

#28 El que fa el fill es responsabilitat del pare..., BCN, 30/09/2010 - 18:08

Si aquest pare es absolutament incapaç d'educar els seus propis fills, com pot pretendre ser exemple d'un poble?. El problema es que els sociates, pel sol fet de dir-se d'esquerres, sels hi perdona tot. Imagineu que habria passat si hagues estat fill de Pujol?... que habría dit El Periodico?

#27 carracuca, barcelona ESPAÑA, 30/09/2010 - 17:31

¿ese montilla junior era uno de los que iban al colegio alemán en el que la lengua vehicular de la enseñanza es el español y no el catalán?. Si es que ya lo dice el rico y sabio REFRANERO ESPAÑOL, cría cuervos que te sacarán los ojos, o aquel otro, de tal palo tal astilla.

#26 carracuca, barcelona ESPAÑA, 30/09/2010 - 17:25

no es por presumir, pero hace más de dos años quizá fui el primero en destapar esta gamberrada del montilla jr. (que había quedado completamente tapada por toda la caverna mediática catalana) a raiz de las salvajes celebraciones que hacen los culerdos cada vez que ganan una copa.