Publicitat
Política · 26 de Gener de 2021. 16:32h.

El fiscal demana la inhabilitació del cap de llista de la CUP per Lleida

Pau Juvillà va desobeir l'ordre de la JEC de retirar llaços grocs

El fiscal demana la inhabilitació del cap de llista de la CUP per Lleida

La fiscalia ha demanat vuit mesos d'inhabilitació a Pau Juvillà, candidat de la CUP per la demarcació de Lleida, per no retirar llaços grocs del despatx de la Crida-CUP de la Paeria l'abril del 2017 quan la Junta Electoral va ordenar retirar-los.

La CUP explica que "va ser l'assemblea del grup municipal, representada per Pau Juvillà, qui va decidir de forma ferma i col·lectiva mantenir els llaços penjats per denunciar les retallades de drets i la invisibilització de la repressió de l'Estat espanyol". A més, acusa Ciutadans de "braç executor de l'Estat" perquè "per mitjà de reiterades denúncies va aconseguir fer de corretja de transmissió de la Junta Electoral requerint-la perquè actués".

Finalment, la CUP diu que "la pena és conseqüència d'haver posat a l'Estat espanyol davant de l'espill, recordant-li cada dia que continuem tenint preses i presos polítics, més de 3000 persones represaliades i que seguim i seguirem defensant el dret bàsic de l'autodeterminació del poble català i per això cal tornar-hi i anar-hi".

juvi.jpg

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat