Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2010. 11:50h.

El fiscal investiga un presumpte desviament de fons d'ERC

En les subvencions atorgades de la Secretaria General de l'Esport a Parcmotor

El fiscal investiga un presumpte desviament de fons d'ERC

Carod i Pruna, durant la inauguració

La Fiscalia Superior de Catalunya està investigant el possible desviament a comptes d'Esquerra de fons públics a través de subvencions atorgades per la Secretaria General de l'Esport, que depèn de Vicepresidència, segons informa El Mundo.

L'origen de la investigació part d'una denúncia presentada per un particular contra la Federació Catalana de Motociclisme i el seu president, Àngel Viladoms. Fiscalia investiga la gestió econòmica de la Fundació Catalana per l'Esport de Motor.

Una denúncia similar ja va ser desestimada per falta de proves, però ara Fiscalia ha reobert el cas davant l'aparició de nova documentació. En l'escrit s'inclouen indicis sobre el possible desviament de diners públics que la Secretaria General de l'Esport ha atorgat en forma de subvencions a l'esmentada fundació per a la construcció i gestió de Parcmotor.

Aquest circuit ha rebut almenys 12 milions d'euros de la Generalitat a través de subvencions del Consell General de l'Esport i crèdits de l'ICF. Fiscalia investiga ara la destinació final de les esmentades quantitats i no descarta que hagi acabat a Esquerra.

Esquerra ha declarat a El Mundo que "estem molt tranquils i convençuts que la denúncia no té fonaments i que està basada en falsedats", a més d'explicar que "ningú de Fiscalia s'ha posat en contacte amb nosaltres".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 jm, martorell, 15/09/2010 - 09:16

Ja podeu desmentir la notícia. La fiscalia ha arxivat la causa, no han trobat res. Mala sort per qui volia fer campanya en contra d'ERC:

#21 Soli, Madrid, 15/09/2010 - 00:59

Los fondos y las subvenciones sabemos que salen del bolsillo de los españoles con nómina o autónomos, el dinero publico sí es de alguien.. Regeneraciónya para las instituciones, con mi dinero no, que cese el despilfarro. Fuera los sindicatos de las subvenciones

#20 glorieta, Lleida, 14/09/2010 - 23:33

Dues solucions per Esquerra (Ex ERC): Fer dimitir els responsables, tot i no estar probat (això és el que ells han demanat a CDC) o portar el tema a la fiscalia. Crec que no faran cap de les dues coses. "Lagarto - lagarto"

#19 Y yo aún diría Mas, bcn, 14/09/2010 - 21:12

qué raro ¿verdad? nos coge de sorpresa... ¿o no?

#18 Pep, Alt Empordà, 14/09/2010 - 20:02

ERC està remontant a les enquestes,era d.esperar que un "particular" fes la feina bruta perquè la brunete de Madrid pugui carregar contra l.ùnic partit INDEPENDENTISTA que els fa por
Està clar que la brunete i el grup godó farán tot el posible perquè l.INDEPENDENTISME és freni.ho tenen clar