Publicitat
Política · 28 de Juny de 2018. 14:05h.

El fitxatge estrella d'ERC s'aferra a l'escó

Puigcorbé renuncia al grup però no a cobrar

El fitxatge estrella d'ERC s'aferra a l'escó

El regidor d'ERC, Juanjo Puigcorbé, ha negat les acusacions, les ha restringit a l'opinió d'una o dues persones i ha assegurat que s'ha fet públic per forçar la seva renúncia. En aquest sentit, s'ha  fet enrere en la dimissió, que li havia demanat ERC, i ha anunciat que la seva intenció és reincorporar-se a la feina, tant a l'Ajuntament com a la Diputació, aquest mateix dijous.

Contactat pel programa "Els matins", de TV3, aquest dijous a primera hora, Puigcorbé ha confirmat el seu retorn a l'Ajuntament i a la Diputació, però fora del grup d'ERC, com a diputat i regidor no adscrit. Puigcorbé, que aquest dijous ha assistit a la presa de possessió del nou president de la Diputació de Barcelona,  a la sortida no ha volgut respondre a les preguntes dels periodistes que l'esperaven.

"Jo crec que les coses es posaran a lloc molt aviat. Ha estat una filtració d'un informe que no està acabat, amb opinions anònimes. La veritat és que no vull dir res. Crec que d'aquí uns dies tothom veurà clarament què ha passat. No diré res més, gràcies", ha dit. Per la seva banda, ERC ha anunciat que farà públic aquest mateix dijous un comunicat sobre la posició oficial del partit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Joan Carles, Barcelona, 28/06/2018 - 19:09

Fa riure o fa fàstic?
JA N'HI HA PROU D'APROFITATS !!

#7 Aclaración, Barcelona, 28/06/2018 - 16:19

Cuando uno en su profesión es un mediocre y carece de contratos tiene que agarrarse a lo que sea. En el caso de este innombrable a vivir de nuestro dinero.

#6 Alejandro, Barcelona, 28/06/2018 - 16:09

Es que para renunciar al pienso mensual hay que tener mucha ética y mucho coraje y, este sujeto como todos los se subieron al carro del procés carecen de ambas cosas.

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/06/2018 - 15:34

A alguien le queda alguna duda de porque la gente se acerca al procés? Lo que digo: el procés és el PER de lujo català

#3 Uno que os lee, Al sur de Hamburgo, 28/06/2018 - 15:19

Que levante la mano quien se haya sorprendido de que uno que iba en las listas de los agrocaciques no se suelte de la mamella pública, estilo Salvadó. Me apuesto a que ni el Sr BR la levanta.