Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2021. 10:58h.

El fracàs de la FP a Martorell

Pol Gibert (PSC): "Com podem haver arribat fins aqui?

El fracàs de la FP a Martorell

El diputat del PSC Pol Gibert ha preguntat si el Centre de Formació per a l'Automoció de Martorell, creat l'any 2014, estarà operatiu el pròxim curs, ja que "estem bastant escaldats –crec que el nostre grup i també el sector de l'automoció en general– perquè la gestió que han fet els seus governs, no només el seu, sinó anteriors, sobre aquest centre..."

Gibert ha recordat que del 2014 "hem vist passar cinc directores del SOC i quatre consellers de Treball diferents" i ha afegit que "aquest Parlament ha votat més d'una desena de vegades posar en marxa aquest centre de formació professional".

"Com hem pogut arribar fins aquí? Com, després de quatre governs, seguim patint avui en dia per saber si això serà una història d'èxit o un nou fracàs. És un escàndol haver invertit 18 milions d'euros en diners públics i haver perdut l'oportunitat de formar quasi cent mil treballadors durant tots aquests anys".

El conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, no ha contestat a la pregunta del socialista, però ha garantit que "serà punta de llança de la transformació de la indústria de l'automoció" a Catalunya, i ha recordat que el període per a presentar-se al procés de licitació està obert fins al 4 de novembre.

Torrent ha remarcat que el procés de licitació és fruit de contactes i converses amb el sector -assegura que han millorat les prescripcions tècniques del contracte-, i ha recalcat que "estem convençudíssims que el CPFA serà una peça clau en un procés de transició" del sector de l'automoció.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Marc de Vich, Vich, 20/10/2021 - 18:28

Antes copaban los sindicatos, luego los ayuntamientos, poco a poco la política en general y ahora están en todo, cualquier atisbo de negocio, ahí están como buitres carroñeros, y el clientelismo, lo ahoga todo, ya puedes tener el mejor curriculum, las mejores notas, las más altas experiencias, SOLO SON ELLOS y asi nos va PSC y procesistas. PROVICN

#6 Alfonso, Barcelona, 20/10/2021 - 13:19

¿Y se lo pregunta un maldito socialista ?

#5 manu, DIJON FRANCE, 20/10/2021 - 12:50

Señor, es hora de despertar Qué piensas cuando el gobierno de la generalidad que dice que hace inversiones es justos malversación del fondo público justo para sus propagandas independentistas,Señors los diputados de todas bandas desde hace años todos los gobiernos de la generalidad han robado los catalanes a brazo abierto las inversiones es Pip

#4 no soy nadie, esplugues de llobregat, 20/10/2021 - 11:46

Un fuerte aplauso para los pagafantas del PSC, ahí lo dejo

#3 pepe, andorra, 20/10/2021 - 11:40

teniendo en cuenta q el sector publico sirve solo al enchufismo, el nepotismo y el clientelismo, lo normal es esto y no otra cosa. A estos les da igual todo mientras puedan chupar de la teta publica y no pegar un palo al agua mientras se toman cubatas en casa fuster. Hasta los irlandeses lo hacen mejor q en España......