Publicitat

Sánchez-Camacho i Rivera coincideixen en un acte en defensa del castellà

El front del no

Moment de l'acte

Un dia després que CiU, ERC, ICV i SI aprovessin conjuntament l’impuls d’un referèndum independentista, PP i C’s han participat aquest divendres de manera conjunta en un acte en defensa del castellà. Els dos partits aprofitaran l’auge independentista per reivindicar la seva espanyolitat i esgarrapar, de pas, part de l’electorat desencantat amb la incertesa que envolta el PSC.

La presidenta del PP Alícia Sánchez-Camacho i el dirigent de C’s Albert Rivera han estat convidats a l’acte organitzat per la plataforma ‘Catalunya tal qual’, que coordina l’exdiputat de Ciutadans, José Domingo.

El PP vertebrarà la seva campanya electoral en les crítiques a CiU, per impulsar un “referèndum il·legal” i en mirar d’esgarrapar part de l’electorat socialista. Sánchez-Camacho ha aprofitat l’acte en defensa del bilingüisme a Catalunya, celebrat al Col·legi de Periodistes, per desqualificar l’actitud “vergonyosa” dels socialistes en l’abstenció de la votació pel referèndum.

“La majoria de catalans volen seguir sent allò que han estat durant segles, una part d’Espanya”, ha dit la dirigent del PP, per avançar que, a part de les crítiques a CiU i al PSC, també dedicarà part de la campanya a donar a conèixer les propostes que té preparades per treure Catalunya de la crisi.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#24 Via fora!, que tot és a tocar i tot era possible, 29/09/2012 - 23:21

Una barreja de catalans unionistes i colons. Coló: individu adult que arriba del país que té la força amb la voluntat de sotmetre la població colonitzada, de la que en menysprea la llengua i la llibertat. Algú ha sentit parlar mai la Maria José un sol mot en català? (ay que asquito! com se m'acut).

#21 Maurici, Barcelona, 29/09/2012 - 04:36

Realment es lamentable aquesta gent, a veure cuanta gent treuen al carrer el 12 d'octubre, jo crec que amb 5 mil ja podrien estar contents jajajjajajajj

#20 Ricard, Ciutat Vella, 29/09/2012 - 00:10

A la foto manca en Ramon de Veciana, candidat de UPyD a la Generalitat i futur diputat

#19 Pau Miserachs, Barcelona, 28/09/2012 - 23:01

El c astellà no necessita defensa a catalunya doincs es parla normalment com l'anglès i el francès, el xinès i l'àrab. Aquesta mascarada és clarament una demostraciò anticatalana. Volen forçar la normalitat i crear la anormalitat. Prou de mentides sicològiques i d'enganyar a Espanya.

#18 Fernando, Barcelona, 28/09/2012 - 22:55

Si fuera el gobierno de Madrid, empezaría a subvencionar a asociaconiones de este tipo. Los de la Generalitat llevan años entregando nuestro dinero a mansalva a asociaciones hipernacionalistas y al final han conseguido movilizar a una parte importante de Catalunya. Con el dinero de todos.

#18.1 Maurici, Barcelona, 29/09/2012 - 04:37

Yo quiero que tendrian que subvencionar ese diario, porque con desgraciados como tu el auge independentista sube como la espuma