Publicitat

PPC i Ciutadans competeixen amb els lemes

El 'front' del no

Els lemes del PPC i Ciutadans

El Partit Popular de Catalunya i Ciutadans han aprofitat l’auge independentista per reivindicar la seva espanyolitat en el seus lemes de precampanya -comparteixen missatge d'unitat- de cara a les eleccions al Parlament del pròxim 25-N.

La formació d'Alícia Sánchez-Camacho ha apostat per un lema bilingüe "Juntos Sumamos - Junts sumem" i la formació d'Albert Rivera ha escollit un eslògan en castellà "Mejor Unidos", que va acompanyat d'un cor que agrupa la senyera, la bandera espanyola i l'europea.

La vicesecretària d’Organització del PPC i coordinadora de campanya, Dolors Montserrat, va explicar que la formació vol reivindicar que “tots sumem per sortir el més aviat possible de la crisi econòmica, i tots sumem per mantenir la convivència entre els catalans  i dins d’Espanya i d’Europa; el nostre eslògan suma i vol expressar tots els nostres sentiments, totes les nostres propostes”.

Per la seva banda, Rivera va manifestar el dia de Hispanitat -data en què es va presentar el lema- que "no vull escollir, vull que estiguem 'millor units', perquè Catalunya som tots". C's, segons el seu líder, C’s defensa "una Catalunya unida al conjunt d'Espanya, perquè aquest país no cal trencar-lo, sinó reformar".

Cal recordar que tots dos partits, a les darreries de setembre, ja van participar de manera conjunta en un acte en defensa del castellà organitzat per la plataforma ‘Catalunya tal qual’, que coordina l’exdiputat de Ciutadans, José Domingo.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 25/10/2012 - 17:23

A Catalunya tenim una dita que fa:
MÉS VAL SOLS QUE MAL ACOMPANYATS.

Jordi Romaguera
L´Hospitalet de Llobregat

#8 Sansito, Lima, 25/10/2012 - 12:02

No sóc español español español ! Com es pot viure a Catalunya i no veure res. Els que sous espanyols a Catalunya porteu una cegessa a sobra.

#7 LeonAnto, Barcelona, 24/10/2012 - 18:48

Será del Sí, sí a España, sí a la unidad, sí a la libertad, los anti-España son otros.

#7.1 Oriol, Barcelona, 24/10/2012 - 21:17

#7.1

Sí a la libertad? a quina llibertat? Espanya no deixa ni votar, rei. Unitat imposada, no. Unitat, si els catalans ho voten, sí. NOMÉS SI HO DECIDEIXEN LLIUREMENT!

#7.2 Olga, Barcelona, 25/10/2012 - 09:11

Els Espanyols si que sumeu, els Catalans units als Españols restem, Espanya fora no ven.

#6 Rasca, castelldefels, 24/10/2012 - 18:30

yo tambien soy del NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO .......queda claro chatos ..... pues eso NOOOOOOOOOO

#6.1 Albert, Terrassa, 24/10/2012 - 19:34

No ets català ni demòcrata, res de nou entre l'unionisme espanyolista.

#5 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 24/10/2012 - 18:15

Per sumar caldria tenir els mateixos interessos i anar en la mateixa direcció. Si anem en sentits oposats, més val que cadascú s'ho manegui per separat. És com provar de sumar un nombre negatiu amb un de positiu, en realitat és una resta.