Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2020. 14:05h.

El full de ruta de ERC per a la independencia

"A la independència s’hi arriba a acumulant forces"

El full de ruta de ERC per a la independencia

El vicepresident del Govern en funcions de president, Pere Aragonès, ha manifestat en la sessió de control al Govern que "la propera legislatura ha de ser la legislatura de la reconstrucció i la legislatura també d'avançar cap a la república".

Aragonès ha dit que "la independència és més necessària que mai, i a la independència s’hi arriba a acumulant forces, acumulant legitimitat democràtica, establint aliances fortes, situant també la gestió del mentrestant com un exemple del que ha de ser la gestió de la república que volem construir".

"La república i la independència només serà si és àmpliament compartida, i aquest és el nostre objectiu i és la nostra estratègia" ha dit el candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, que ha recordat "la gestió del mentrestant".

"Aquesta ha estat la legislatura en què després d’anys, teníem el darrer pressupost de l'any 2017, aquest 2020 es va poder aprovar un pressupost, que va ser una eina imprescindible per tenir una base a partir de la qual també actuar en temps de pandèmia i per posar al dia les polítiques socials i econòmiques", ha destacat.

Pere Artagonès ha defensat que "aquest Govern ha actuat" davant la pandènica amb "mig centenar de decrets llei en tan sols deu mesos per posar al dia el que són les eines de l'Administració pública, les eines dels serveis públics, per transformar l'Administració i el Govern en la lluita contra la pandèmia". "Hem enfortit i hem adaptat el sistema sanitari, el sistema assistencial, les escoles, per protegir la salut de la ciutadania i perquè ningú es quedi enrere" ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 David, FOLGUEROLES, 17/12/2020 - 15:24

Bueno, yo creo que la fuerza radica en el número de años que pueda gobernar el PSOE.

#3 En Patufet, Gironès monamour, 17/12/2020 - 11:31

Patim-patam-patum, home i dones del veïnat........El conte de fades per a nens de 6 anys torna a començar, és una tàctica que dona bons resultats de cara a anar fent i continuar gaudint dels sous de colló de mico que s'han posat ells mateixos. I el pitjor de tot és que quan surten de les poltrones segueixen aconsellant amb les mateixes bajanades.

#2 Benet S., Barcelona, 16/12/2020 - 15:31

Es una escena comica veure "el petitó" de la banda treient pit i bramant la mateixa cantarella de sempre, amb el mateix vocabulari repetit i esgotat. Sense això aquests mediocres no son res i aixi ho han demostrat enfonsant el comerç, la restauració i sis mil empreses deslocalitzades per no patir les consequencies d'aquests ineptes integrals.

#1 David, FOLGUEROLES, 16/12/2020 - 15:15

¡Y de aquí a dos o tres siglos, si todo va bien, ya veremos! ¡Serán gilipuertas!