Publicitat

Espadaler diu que “volem considerar” la proposta de Mas mentre que Duran la rebutja “d’entrada”

El futur d'Unió

Duran, amb posat seriós, a la darrera reunió de CiU

El secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, s'ha desmarcat del president del consell de govern del partit, Josep Antoni Duran i Lleida, sobre la llista unitària per a unes eleccions anticipades, proposada aquest dimarts per Artur Mas.

Duran, a TVE, ha dit que Unió "d'entrada" rebutja la llista única. Espadaler, per contra, ha assegurat en declaracions a RAC-1 que “ho volem considerar, no volem precipitar-nos en la presa de decisions”.

“UDC valora positivament la proposta que va fer ahir el president de la Generalitat”, ha explicat el també conseller d’Interior abans de dir que “estem d’acord amb ell amb molts aspectes com en que només té sentit fer un avançament electoral si és per resoldre la consulta o que si estem on estem és per la hostilitat del govern central i per l’empenta de la ciutadania”.

“Estem disposats a escoltar totes les veus de forces polítiques que estem pel dret a decidir”, ha afegit Espadaler, segons el qual “és molt diferent que sigui una llista només de CiU i ERC a que sigui una llista d’ampli espectre”. “Estem oberts a escoltar i parlar i també a dir-hi la nostra”, ha comentat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Miquel, Gracia, 27/11/2014 - 13:31

El futur d'Unio i gracies a Duran sera un partit petit i residual,res mes

#2 Marc, Mataro, 27/11/2014 - 10:17

. "Com a acte de generositat, Mas es va mostrar disposat a renunciar a encapçalar la llista, i va oferir tancar-la, ..... perfecte, vent nou i barca nova ", .... persones honestes per a Catalunya!

#1 Luis Rey, Bilbao, 26/11/2014 - 19:14

¿Pero no era una lista por la independencia ? ¿Por qué habla de derecho a decidir?