Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2010. 09:03h.

'El Futur' és un diari de les JERC

"Per explicar els dos horitzons possibles que es poden obrir després de les eleccions al Parlament"

'El Futur' és un diari de les JERC

Imatge de la revista

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han desvetllat la incògnita al voltant del diari El Futur que havia sorgit a la xarxa les darreres setmanes. Les JERC han repartit 50.000 exemplars del diari gratuït El Futur, el diari de campanya de les JERC, a les principals universitats, estacions de tren i de metro del Principat "per explicar tot el què pot passar al país després de les eleccions del 28 de novembre".

Les JERC han decidit publicar elles mateixes aquest diari amb dues portades diferents, "per explicar els dos horitzons possibles que es poden obrir després de les eleccions al Parlament de Catalunya". "Així, es pot tornar a l'autonomisme involutiu d'una sociovergència forta, o engegar el camí cap a la independència si Esquerra és decisiva i pot forçar la convocatòria d'un referèndum", recorden.

Aquests dos escenaris també es tradueixen amb "diferents notícies en l'àmbit de les infraestructures i l'ecologisme (cementiri nuclear), les polítiques socials (polítiques de joventut) o la valentia a l'hora de defensar la llengua catalana,(llei del cinema i decret d'universitats) ja que les JERC consideren que en tots aquestes aspectes es faran importants retrocessos si Esquerra no és determinant". Al mateix temps les JERC volien aprofitar per "cridar l'atenció davant la mancança existent en l'oferta de diaris gratuïts de qualitat en la nostra llengua".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 edu, bcn, 02/11/2010 - 16:44

quina copiadaaaaaaaaaaaa! es igual que la campanya de la JSC a les generals.

#8 Xavi, Barcelona, 02/11/2010 - 11:42

Orl, la JSC va fer per les eleccions generals un diari del dia després que tenia dues parts, una amb el que passaria si guanyés Zapatero i una amb el que passaria si guanyés Rajoy. Conclusió, això de les JERC és una bona copiada.

#7 orl, Collsuspina, 02/11/2010 - 10:56

Quina copiada??
A si, la idea de crear un diari de campanya, va ser idea dels socialistes... Carallot!!!
Això fa més temps que es fa que els pròpis diaris!!!
A més el PSC ja té el diari ofocial i es diu El Periodico

#6 fascismocatalanistatampocogracias, clot-barna, 02/11/2010 - 10:50

¿y harán tambien pintadas incivicas con dinero publico?

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/11/2010 - 10:11

Creo que Laporta confunde dream con nightmare, término (pesadilla) que se ajusta mucho más a las visiones de futuro que pueda tener este oportunista