Publicitat

D'importar "un rave la governabilitat d'Espanya" al sí als Pressupostos en deu mesos

El gir d'Esquerra

La diputada d'ERC, Montserrat Bassa, germana de l'exconsellera Dolors Bassa, va afirmar al Congrés el passat 7 de gener que "personalment m'importa un rave la governabilitat d'Espanya". Tot i això, ara el seu partit ha aprovat els Pressupostos del Govern espanyol que garanteixen aquesta governabilitat.Bassa també va assegurar durant el seu discurs que el PSOE és "còmplice en la repressió del nostre poble i en la criminalització de la protesta i de la nostra joventut".

"Ens han robat temps i un tros de vida. Senyor Sánchez, li parlo com a familiar d'una presa política catalana. Han generat dolor, ràbia i impotència en les nostres famílies. No només els jutges, vostès també són botxins, perquè canviar les lleis està a les mans. Prefereixen colpejar i empresonar de reconèixer un dret d'autodeterminació", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Aclaración, Barcelona, 27/11/2020 - 12:29

Los Republicanitos de bolsillo siguen y siguen engañando a los pobres indepes y aún así estos le siguen y siguen votando. ¡¡¡¡¡Bravo por la inteligencia de algunos !!!!!

#11 Adrián, Barcelona, 27/11/2020 - 09:53

Aquí lo importante y lo que vale es la poltrona y los 7.000 euros de cada mes más dietas. La independencia puede esperar.

#10 Neferu, Barcelona, 27/11/2020 - 09:52

¿Y eso es raro en cualquiera de los partidos indepen? Ya sabemos cómo funciona su ética: tanto me das, tanto te doy aunque tenga que renunciar a algo se parece a la ética. Es triste que los políticos voten a favor de cosas buenas para los ciudadanos solo si le sacan rédito, si no lo sacan no votan y el ciudadano se queda sin esas mejoras.

#9 Benet S., Barcelona, 27/11/2020 - 08:57

Lo que puguin dir i desmentir aquesta colla de bandarres no te cap limit. Son la ignorancia i la mediocritat personificada i sobretot s'apliquen en fer lo pitjor possible per desacreditar els pobres ignorants que els van votar. Aquesta pàjara es un clar exemple del baix nivell i es diputada no per merits sino perque te la germana entre reixes.

#8 no soy nadie, barcelona, 27/11/2020 - 08:09

"ho tenim a tocar" la pasta quiero decir