Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2020. 14:11h.

El Govern aconsella "tranquil·litat"

Segueix sense saber-se la data de les eleccions

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha aconsellat "tranquil·litat" malgrat que el president de la Generalitat, Quim Torra, va fer públic que la legislatura estava esgotada i que calien eleccions, però va deixar la data en suspens i va dir que no l'anunciaria fins que el Parlament hagi aprovat els Pressupostos d'enguany.

Quan se li ha recordat que Artur Mas va convocar eleccions amb nou mesos d'antelació i preguntada per e-notícies sobre "la incertesa política" que comporta aquesta situació, Budó ha dit que "el president va fer un anunci fruit d'unes evidències que van fer públic que aquesta legislatura tocava a la seva fi". Tanmateix, ha recordat que el Govern està "en l'exercici de la responsabilitat" d'aprovar els Pressupostos.

La consellera de la Presidència ha remarcat que "un cop aprovats els Pressupostos, el president dirà quina és la data en la qual se celebraran les eleccions a Catalunya". "Tranquil·litat, no hi ha cap problema, i la gestió d'aquests recursos es podran seguir exercint perquè el normal funcionament d'aquest país està garantit", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Tranquil.litat i bons aliments, Barcelona, 11/02/2020 - 15:16

Tranquil.la Budó, tranquil.la, no vé d'un pam, que deia la Trinca, prenguint-s'ho amb calma, que ja fa anys que CAT és un pais de pandereta igual que el del costat

#1 KernelPanic, Argentona de muy al sur, 11/02/2020 - 14:25

".. el normal funcionament d'aquest país està garantit".
Jajaja le ha faltado la coletilla... ya se la pongo yo..
..."Tal y como lo demuestran los cortes diarios de la Meridiana.."