Publicitat
Política · 17 de Maig de 2011. 14:36h.

El Govern acusa el PSC de ser "responsables" de les retallades

Homs afirma que "les fem per sentit de responsabiltat

El portaveu de Govern, Francesc Homs, ha qüestionat la participació de PSC, ERC i ICV en la manifestació contra les retallades perquè "són els responsables de la situació que ara hem d'administrar". Homs ha deixat clar que les mesures d'estalvi anunciades "no ho les fem a gust, sinó per un sentit de responsabilitat".

"La presència de determinades forces polítiques resultat desconcertant, però no només a ulls del Govern", ha afegit. El portaveu s'ha mostrat especialment crític amb "amb el Partit Socialista" al que ha acusat de "protegir el Govern espanyol de la responsabilitat que tenen de la situació que vivim".

Per últim, Homs ha assegurat que sobre la manifestació de dissabte "no tenim res més a fer que respectar i escoltar la gent que es va manifestar legítimament".

Homs, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 jajajaaaa, barcelona, 17/05/2011 - 19:05

Homs boni, es l´UE la que t´obliga a mnatenir un deficit de 1,3% del PIB, en ZP l´unic que fa es transmetre....i segon ningu t´obliga a retallar de santiata ni educació pots retallar d´altres coses..no pugis sosu als col.legues, no treguis l´impost de successions etc etc etc

#2 Ramon, Barcelona, 17/05/2011 - 17:39

CiU fa una pila d'anys, que va descobrir la sopa d'all. Qui primer primer va parlar en termes d'espoli i va fer-ne els números va ser Ramon Trias Fargas. Però durant 23 anys el PSC va negar l'espoli, pretenia que la queixa era victimisme i que l'únic problema era de mala gestió. Simbargüenses!

#2.1 Pere, Lleida, 17/05/2011 - 20:58

Trias Fargas? Ah, ho sento, quant escolto aquest nom em ve a la memòria el cas Palau. Aquests si que ens van espoliar. I fins hi tot van subvencionar la campanya del Sr. Trias "Imagina Barcelona". Però això no importa perquè tenen pedigrí català...

#1 kimet, Bcn, 17/05/2011 - 16:09

A can CiU han descobert la sopa d'all, si el PSC a madrid ens pispa 22.000 millons d'euros i a Catalunya es gasten 11.000 millons d'euros que NO tenim. es evident que la culpa la te el PSC tant aqui per gastar el que no tenim com a Madrid per robarnos.