Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2021. 14:41h.

El Govern admet que el sistema sanitari està "agonitzant"

“L’hem de preservar”

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en roda de premsa, ha defensat que l’Executiu català “intenta buscar l’equilibri en tots els aspectes” amb les mesures anticovid. “Prioritzant sobretot l’aspecte sanitari perquè tenim un magnífic sistema sanitari que està agonitzant i l’hem de preservar”, ha subratllat.

“S’ha de cuidar sobretot la salut individual, la col·lectiva, i no oblidar el que estan fent els professionals d’atenció primària i dels centres hospitalaris”, ha insistit la portaveu.

“El que es vol evitar és aquestes concentracions de gent en espais públics on en aquests darrers dies s’estan desenvolupant des de botellots a d’altres festes o trobades”, ha dit, a més de demanar un “esforç” als ajuntaments perquè “moltes d’aquestes mesures tenen una dificultat d’implantació”.

Aragonès, en una recent visita a un centre hospitalari
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 Pepitox, Barcelona, 14/07/2021 - 08:11

Agoniza porque llevan año y medio con quirófanos cerrados, con médicos sin diagnosticar enfermedades, con personas enfermando y muriendo sin ser correctamente diagnosticadas. Todo por la locura colectiva y autoritaria en la que nos hemos metido. Eso sin contar el desfalco de los 10 millones para los lacitos.

#16 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 13/07/2021 - 20:19

Digueu-li al"vostre"conseller d'economia,sí,aquell qui no té por a res(no em queda clar si és un beneït o un boig)per obrir una altra vía paral·lela per finançar la Sanitat en aquests moments de necessitat,i per tant us deixeu de ominositats partidistes i ideològiques sobre el Tribunal de Cuentas que no us pertoca adreçar!

#15 Soloesmiopinion, Tabarnia, 13/07/2021 - 20:08

¿Os imagináis que ahora los políticos madrileños se cachondeasen de la situación sanitaria en Catalunya como hicieron estos desgraciados en la situación inversa?

#14 El Sifoner, Castelló, 13/07/2021 - 17:43

("Priorizando sobre todo el aspecto sanitario porque tenemos un magnífico sistema sanitario que está agonizando y debemos preservarlo”)
Por eso se van a destinar 10M de € a otros menesteres no sanitarios. De .uta madre. Viva la gestión republicana democrática catalana.

#13 Pepón, Bcn, 13/07/2021 - 17:37

Sois unos incompetentes. No podéis ni con los gamberros.