Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2010. 10:10h.

El Govern afirma que a l'Aran "no s'han llegit bé la llei"

Jordi Ausàs assegura que "la llei de vegueries respecta el règim de l'Aran"

El Govern afirma que a l'Aran "no s'han llegit bé la llei"

Ausàs, a TV3

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3 que "algunes afirmacions" del Síndic de l'Aran "m'han sorprés". "No s'han llegit bé la llei", ha lamentat.

Ausàs ha explicat que "la llei de manera explícita expressa el respecte al règim de l'Aran i estableix que tindran una relació bilateral amb el Govern". "Estarà vinculada a una vegueria per tal de poder rebre els recursos de la cooperació local, ha justificat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/02/2010 - 20:27

Yo más bien diría que es el Govern el que no la leyó
Es imposible que alguien con sentido del bien común abra camino a la resurrección de una antigualla que nonata ya está dando problemas y que no traerá más que gasto y división.
Y rentas a ERC y PSC

#8 Kropotkin, Vic, 03/02/2010 - 19:39

Este Ausàs es un autentico monstruo politico... Sin duda alguna...

#7 Francesc, Barcelona, 03/02/2010 - 16:28

Amoscaciques, doncs si la gent de la Vall d'Aran es vol separar no tindrem, de catalunya estant, altre remei que acceptar-ho. Com a demòcrates. Precisament, és això, a què no està disposat el nacionalisme espanyol respecte a Catalunya..

#6 osc, BCN, 03/02/2010 - 13:10

Historicament la gent de la Val d'Aran varen escollir lliurament la seva fidelitat a les institucions catalanes. Una decissió sobirana que no pot ser menyspreada per una colla de potuls esquerrosos i centralistes. Respecteu els occitans a Catalunya.

#5 amoscaciques, girona, 03/02/2010 - 12:40

Ja era hora q li sortís un gra al cul a la xuleria catalanista...ARAN. Emprenya eh, tenir un tros de territori q estigui protestant i amenaçant amb separar-se? doncs això és el q fa el nacionalisme català respecte Espanya. TOCAR ELS COLLONS!