Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2008. 14:59h.

El Govern amaga el que va costar la sequera

Nadal afirma que "no hi ha un balanç global del cost de les mesures preses"

Mesos després de la polèmica per la sequera el Govern no sap -o no diu- el que va costar els estudis pel transvasament del Segre, el projecte del ministransvasament de l'Ebre, les indemnitzacions a les empreses per no executar les obres i el cost dels vaixells contractats per a portar aigua al port de Barcelona. El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, en funcions de portaveu de Govern, ha evitat també donar xifres a pregunta d'e-notícies. Nadal ha afirmat que "no n'hem parlat" i que "no hi ha un balanç global del cost de les mesures preses", però ha insistit que "el Govern té el convenciment" que la gestió del període "de sequera extrema" va ser correcta.

Nadal, amb Aurora Masip, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Esteve, bcn, 03/09/2008 - 10:41

Nadal, vostè és una PAPARRA molt grossa.

#3 Pep, Berga, 02/09/2008 - 18:41

Això és una vergonya, estan ocultant informació que tenim dret a saber! I com pot dir que es correcte si no sap el que costa? Només en un país de burrus es pot acceptar això.

#2 Cristina, Bcn, 02/09/2008 - 18:11

Nadal, tu de socialista no tens res. La teva família sou com la duquessa d'Alba. Per dignitat ja hauries d'haver plegat pel Carmel i tot el que t'has emutxacat.

#1 jordi, sant cugat del valles, 02/09/2008 - 16:03

apart de gastar se una milionada en "parxes", si l'any vinent tornem a tenir sequera, la situacio sera igual de dolenta, aixo si, tindrem una mega desaladora de agbar la caixa que costara gust i ganes fer funcionar.