Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2019. 11:17h.

El Govern anima els manifestants i després els Mossos els peguen

Budó al·lega que les carregues eren per "protegir" els independentistes

El Govern ha justificat l'actuació del Mossos d'Esquadra a l'Aeroport del Prat, malgrat les càrregues policials que es van produir i que van deixar diversos ferits. Es dona el cas que el mateix Govern va animar la gent a la mobilització per tot seguit enviar els Mossos a carregar contra ells. Torra, inclús, va fer una piulada felicitant als manifestants després que alguns d'ells fossin colpejats per la seva pròpia policia.


En aquest sentit, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha defensat a El món a RAC1 que “els Mossos van fer la seva feina” i “en alguns moments” van carregar per “protegir els manifestants”. "Els Mossos van fer la seva feina i en alguns moments van haver de garantir que no es trenquessin certes línies policials per tal de protegir els propis manifestants".

"En algun moment determinat es van produir càrregues que van ser accions puntuals malgrat el ressò mediàtic que agafen. No només van ser de Mossos d'Esquadra. A vegades aquestes accions s'han de dur a terme per preservar altres accions que puguin ser pitjors", ha dit.

"Si hi va haver alguna acció puntual i concreta en què la policia no va actuar com havia d'actuar també des d'Interior s'està estudiant i, si cal, es prendran les mesures que corresponguin", ha afegit.

"Em quedo amb la lectura positiva que hi va haver milers de persones que van protestar, que van alterar el funcionament normal d'una infraestructura estratègica importantíssima de país, però que ho van fer pacíficament. No em quedo amb els conflictes minoritaris", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#26 Ra cis tes I violents, Bcn, 15/10/2019 - 22:46

Destitución y cárcel para Puigdemont y Torra. Pero ahora mismo.

#25 Albert, BCN, 15/10/2019 - 20:27

Mola... les dan pal pelo sus propios dirigentes, no se puede ser mas tontaco, bueno si... se puede ser nyordu (eh purria?) jjjjj

#24 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 15/10/2019 - 16:57

- Torra a los CDR: "apreteu i feu bé d'apretar"
- Torra a los Mossos: "apreteu, apreteu"...

jajajajajajajajajaja

#23 pregunto yo, Tarragona, 15/10/2019 - 16:37

Si en su momento se detuvo a Junqueras y cía. ¿Porqué ahora no se detiene a Torra y cía ? Además, ahora existe el agravante de que todo el mundo ha visto como son los primeros en animar a la violencia y el saltarse las leyes ? ¿Eso de ahora todavía no es rebelión ?

#22 Cris, Barcelona , 15/10/2019 - 16:29

Azuzan a la juventud que han aleccionado con el odio a España, los han preparado para obedecer como ovejas.

#22.1 Los uníversitarios están en universidades públicas SECTA, Bcn, 15/10/2019 - 22:48

La universidad pública. Catalana. Una secta.