Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2016. 14:53h.

El Govern assegura que "no s'ha produït cap canvi" respecte a la CUP

Munté afirma que es manté "la cadena de confiança"

El Govern assegura que "no s'ha produït cap canvi" respecte a la CUP

Neus Munté

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha manifestat en l'habitual roda de premsa dels dimarts que continua havent-hi una "majoria parlamentaria" amb uns "mandats democràtics" per tirar endavant el procés i que "no s'ha produït cap canvi en la cadena de confiança" amb la CUP malgrat els darrers esdeveniments".

Munté ha recordat a la CUP que cremar o estripar fotos del Rei "és constituïu de delicte" i ha donat "ple suport" al conseller d'Interior Jordi Jané i al cos dels Mossos d'Esquadra en relació a les crítiques de la formació antisistema per la detenció de membres del seu partit per no presentar-se davant el jutge.

La portaveu del Govern ha exposat que "amb el codi penal espanyol a la mà cremar una foto del Rei és un delicte i els Mossos actuen com a policia judicial quan reben l'ordre d'un tribunal o un jutge". Sobre el suport al conseller Jané, ha dit que "és un missatge que hem mantingut en tot moment i reafirmem".

Neus Munté ha manifestat que "no ens agraden les cremes de banderes, ni les pintades amenaçadores. I no ens agrada perquè no representa allò que pensa o fa la immensa majoria de ciutadans de Catalunya". Tanmateix, ha manifestat que "no ens agrada que persones es vegin perseguides per fer ús de la llibertat d'expressió ni crema de fotos i banderes". "És un error i una equivocació situar el cos de Mossos com un problema", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 13/12/2016 - 19:26

Les dones d´aixo que anomenen pruses tenen prou entitat com per tenir corral propi.

I aquesta joia tota la vida infiltrada a la UGT fent sindicalisme convergent fins que per fi ha trobat el seu lloc a la vida.

Son com els xampinyons, nascuts, crescuts i criats a la foscor fins el moment de s

#9 Laughter, L'H - España, 13/12/2016 - 18:05

Os quieren colgar de una soga, pero hay confianza.........

#8 arm, figueres, 13/12/2016 - 17:04

tot es una comedia de la Cup, si anessin en serio proposarien que a canvi de aprovar els pressupostos la dimissio de Jane, pero no tenen pebrots de fer-ho

#7 Traducció simultània, Bcn, 13/12/2016 - 16:41

Cadena de confiança: Si peta el xiringuito JXS-CUP ens en anem tots a can Pistraus, hem d'aguantar el que calgui, seguir fent el ridícul i empassar-nos el marrons per mantenir l'statu quo, glub...glub...

#6 botifler1914, Sinitaca, 13/12/2016 - 16:29

La triste Neus y sus defecaciones de los Martes.... la cadena de la confianza dice!!!