Publicitat
Política · 7 de Juny de 2022. 13:21h.

El Govern atribueix el col·lapse de l'AP-7 a "les ganes de viure"

Patrícia Plaja avisa que "les cues no desapareixeran"

El Govern atribueix el col·lapse de l'AP-7 a "les ganes de viure"

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha atribuït el col·lapse de l'AP-7 a "les ganes de viure" i en la roda de premsa posterior al Consell Executiu ha manifestat que "els nivells de mobilitat ja estan en nivell prepandèmic". "La gent té ganes de moure's", ha sentenciat.

Plaja ha detallat que l'alliberament dels peatges ha suposat un increment del 40% del trànsit a l'AP-7 i ha exposat que des del Servei Català de Trànsit i Interior "estan buscant noves mesures de regulació del trànsit" per "minimitzar" l'impacte de les retencions, però ha reconegut que "serà molt difícil evitar les cues". "Les cues no desapareixeran", ha advertit.

També ha dit que una d'aquestes mesures que podria prendre el Govern és que els camions no circulin durant el cap de setmana. "Aquesta és una de les opcions que està sobre la taula, però s'ha de veure els efectes, els resultats i s'ha de parlar amb el sector afectat". "A hores d'ara no hi ha res definit", ha afegit.

Finalment, Patrícia Plaja ha remarcat que aquesta autopista "concentra el 20% del total de les víctimes mortals", però ha detallat que les "víctimes mortals s'han reduït un 4% i si incloem els accidents amb ferits greus el descens és del 20%".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 pepe, andorra, 08/06/2022 - 14:32

vaya, recuerdo a Sancho Rof con lo del aceite de colza, es un bichito muy pequeño q si se cae se mata......Recuerdo a Monedero decir sobre las colas en Venezuela, q eso queria decir q la gente tenia dinero y habia mercado.....Y ahora llegan estos y lanzan esta majaderia de tres pares....Q no decaiga la fiesta, q cuando se acabe la pasta, ya veremos

#18 Tabarnés puro, Barcino, 08/06/2022 - 13:53

Cualquier día achacarán las violaciones a "las ganas de amar". De esta gentuza ya me espero cualquier cosa.

#17 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 07/06/2022 - 20:26

Míralos a ellos tan guapos y guapas, parecen actores de La sensación de vivir o de Melrose place. Se operan de todo, están igual que hace 20 años, cienmil euros que les cae cada mes al bolsillo, pal esteticien tete. Y luego se ríen del dicho de que ligas menos que el Fary en Melrose Place ¿Cómo va a ligar el Fary con ellos ellas?

#16 Emilio, Barcelona, 07/06/2022 - 19:50

El problema es que desde que se hicieron gratuitas las autopistas están completamente llenas de camiones. Todos los camiones circulan por ellas haciendo que los coches tengan que cambiar de carril continuamente. Y cuando uno de esos camiones que va a 95km/h se pone a adelantar a otro que circula a 90 provoca retenciones y frenazos.

#15 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 07/06/2022 - 19:07

¿Ganas de vivir?
No lo dude ni un momento.
La AP-7 le espera.
No le defraudará.
Es un consejo del Govern de Generalitat de Cataluña.